Aktivisttest och månadsmöte i Näste 8

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Morgonen den 2 juni började med att medlemmarna ur nästets två kampgrupper reste till centrala Södermanland för att genomföra ett aktivisttest.

Under strålande sol gjorde samtliga sitt bästa för att klara löpningen och därefter styrkemomenten. Som vanligt kämpade motståndsmännen i Näste 8 hårt och de flesta presterade bra.

Efter testet slöt kampavdelningen upp med kamraterna ur medlemsgruppen då det var dags för månadsmöte, där genomförda och kommande aktiviteter diskuterades. Mötet besöktes av hedersgästen Magnus Wardmo, nästeschef för Näste 7, som höll ett mycket spännande och uppskattat föredrag om säkerhet. Kampboden, samt nästets bibliotek var som vanligt på plats och det bjöds på grillad mat med efterrätt.

Gör din plikt och gå med i den ständigt växande gemenskapen som Nordiska motståndsrörelsen erbjuder!

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
GunnarLarsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Larsson
Redaktör

Tjusig video!!

Gunnar
Medlem

Formen ser bra ut. Kul med film från något annat än offentlig aktivism med (säger inte att jag inte vill ha sådana, men likväl trevligt med omväxling!)