Aktivister i Finland utlyser Borgå till sitt eget Finspång

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordiska motståndsrörelsens aktivister i Finland besökte den svenskspråkiga staden Borgå för att utlysa Finlands egna Finspång.

Aktivister från Nordiska motståndsrörelsens kampgrupp i Helsingfors begav sig på söndagen ut för att utlysa den svenskspråkiga staden Borgå till landets egna Finspång. Till skillnad från den svenska motsvarigheten där golfbanan spelar en signifikant symbolisk roll, valde man i Borgå en tennisplan i stadens hjärta.

Parken där tennisplanen ligger omringas av bostäder som till stora delar ockuperas av studeranden med kraftig marxistisk lutning. Därför tog man sig tiden att rensa området på judisk propaganda för att verkligen markera att en ny era är på kommande. När parken rensats rent på folkfientlig propaganda sattes en banderoll upp vid tennisbanans staket för att informera förbipasserande om stadens framtida signifikans.

På väg hem valde man även att sätta upp organisationens klistermärken på Borgå stads turistinformationslådor så att även utländska besökare ska veta att det är en speciell plats de besöker.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
GrottbjörnenJossRokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rokviken
Medlem

Mycket bra. Ta över de områden som är ockuperad av judisk makt. Visa vad skåpet skall stå!

Joss
Medlem

språkanmärkning

Grottbjörnen
Medlem

Det finns många ståtliga granar och furor i Finland så lyktstolpar behövs inte ens, vackert