Aktivism runt om i Sverige till minne av Tommie Lindh

AKTIVISM. Rapporter från flera håll i landet har inkommit till Nordfront om aktivism till minne av den mördade nationalisten Tommie Lindh.

Mordet på den unge nationalisten Tommie Lindh i Härnösand har trots att det i stort tystats ner av etablissemangsmedier upprört och engagerat många.

Misstänkt för mordet är sudanesen Abubaker Mohamed (19970620-8379) som ska ha huggit ihjäl Tommie efter att denne försökt hindra en våldtäkt som Mohamed utförde på en svensk kvinna.

— Han försvarade alltid sina kamrater och tjejkompisar från både rödingar och invandrare, sa hans vän Alexander tidigare under veckan till Nordfront.

Rapporter har nu inkommit till Nordfront om att olika organisationer och fristående aktivister under natten bedrivit aktivism till minne av Tommie. Nedan följer några bilder på de olika typerna av aktivism.

Västeråstidningen VLT har skrivit om aktivismen som bedrivits i staden. De kallar en uppsatt banderoll till minne av den mördade unge svensken för ”olaglig” och skriver att ett vaktbolag fick syn på den vid 06:30 på morgonen. En och en halv timme senare ska en polispatrull åkt dit för att ta banderollen i beslag.

Polisen rubricerar banderolluppsättningen som olaga affischering.

Under dagen kommer en minnesstund att hållas i Härnösand för Tommie Lindh, något som kommer att gå att följa på Nordfront.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments