Aktivism och möte med Tystbergas medborgargarde

Lördagen den 13:e april delade delar av Kampgrupp 801 ut flygblad i Tystberga i Nyköpings kommun. Aktiviteten gick bra och många flygblad gick åt.

Under aktiviteten påträffades några tonårstjejer som blev väldigt glada över att nationalsocialister hade kommit till byn.

När aktiviteten hade avslutas och kamraterna satt sig i bilen upptäcks en bil med två gubbar i som sitter och fotar kamraterna. När kamraterna stiger ur bilen och går mot dem får gubbarna panik och kör nästan på en av kamraterna.

Efter att bilen stannat så sägs ett par väl valda ord till gubbarna som tog kort för att anmäla kamraterna då de påstod att ett klistermärke hade satts upp på en vägskylt.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Slipsen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Slipsen
Medlem

Bra jobbat och bra att det finns medborgargarden som håller koll men fokusera på kriminella ligister från världens alla hörn istället för på motståndsmän som försöker förbättra landet!