Aktivism och föreläsning i Skellefteå

Lördagen 4 december anordnade det 6:e nästet (Övre Norrland) en heldag med aktiviteter i Skellefteå. Dagen inleddes med tidningsförsäljning i centrala Skellefteå. Under kvällen hölls ett föredrag av Pär Öberg.

I ett ganska kallt Skellefteå samlades 10 aktivister för att sprida Motståndsrörelsens budskap. Givande diskussioner om situationen i landet fördes med intresserade Skellefteåbor. Efter ungefär en timmes aktivitet hade ett antal tidningar och ett par hundra flygblad bytt ägare. Aktiviteten förlöpte utan några störningar.

Resten av eftermiddagen ägnades åt att förbereda middagen och kvällens föreläsning. Vid 16-tiden hade ett tjugotal inbjudna gäster anlänt. Middagen bestående av ugnsstekt fläsk och potatis serverades och de hungriga aktivisterna fick äta sig mätta. Efter avslutad måltid och kaffe hälsades kvällens föredragshållare Pär Öberg varmt välkommen.

För att inte avslöja allt för mycket av föredraget till de som ännu inte har hört det, så kommer bara en kort sammanfattning av innehållet.
Föredraget behandlade omfattningen av vår kamp. Öberg tog upp de maktfaktorer inom vitt skiljda områden som vi måste bekämpa. Han tog även upp de faror som konsumtions- och IT-samhället medför, och vilka sunda alternativ som är att föredra.

6:e nästet tackar Pär Öberg och de inbjudna gästerna för en mycket trevlig kväll.

 

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments