Aktivism i Stockholm

Lördagen den 15 januari besöktes Stockholms innerstad för första gången av Motståndsrörelsens aktivister detta år. Det milda vädret lockade ut många människor som i sin tur gavs möjlighet att ta del av vårt budskap.

Dagen började i den så kallade ”stressgången” mellan T-centralen och Centralstationen. Aktivister ställde upp med Nationellt motstånd samt flygblad. Genomströmningen av människor gav resultat och på dryga 40 minuter hade uppemot 350 flygblad bytt ägare.

Aktivisterna begav sig därefter till Drottninggatan i anslutning till Sergels torg och fortsatte verksamheten. Man ställde upp med fyra fanor och en banderoll med Riksrunan centrerad. Efter inte många minuter dök uniformerade poliser upp på platsen för att kontrollera läget. Tydligen hölls en demonstration nere vid Sergels torg och polisen var därför i nära anslutning till aktivisterna redan innan. Kanske har de tagit till sig av SÄPOs senaste uttalande där man bekräftar att Motståndsrörelsen inte sedan lång tid kopplas till några våldsamheter. Hur som haver lämnade poliserna snart platsen, utan att ha stört aktiviteten alls.

Uppe på Drottninggatan hölls många diskussioner med förbipasserande, vilka denna dag innehöll mestadels positiva kommentarer från flertalet håll. Men givetvis uteblev inte de enstaka utfallen ifrån förbipasserande, som valde att skandera emot aktivisterna. De resterande ca 700 medtagna flygbladen hade snart bytt ägare, men tyvärr gick tidningsförsäljningen inte lika bra denna gång då enbart en tidning såldes.

Oavsett så har stockholmsborna givits möjligheten att träffa och diskutera med en sann opposition till dagens system, och efter den senaste tidens politiska utspel och bombdåd mm. märks det att nya vindar börjat blåsa, låt oss bara hoppas att nordbon väljer rätt väg att gå, gråzonen krymper sakta men säkert och snart måste svenska välja sida.

Vidare vill aktivisterna i Näste 1 påminna de människor som ibland väljer att försöka störa våra aktiviteter att aldrig tidigare, aldrig idag, eller aldrig i framtiden kommer fysiska utfall resultera i någonting gott för förövaren. Ger man sig på stolta, sanna arier, som genomskådat systemet och inte brinner för någonting annat än förändring, som inte brinner för någonting annat än värn för folk och överlevnad. Väljer man att gå till fysisk konfrontation emot dessa så kommer det att svida, vilket ytterligare en antisvensk fick känna på denna dag.

Kampen är här och nu, anslut dig innan vindarna blåser upp till storm!

 

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments