Aktion mot sionistmöte i Stockholm!

Av ,
Nästeskorrespondent
18

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer film och en skriftlig rapport om gårdagens protestaktion som Näste 1 utförde mot sionistmötet som samlade stora delar av Sveriges politikerelit.

På onsdagskvällen den 20 december 2017 anordnades en demonstration på Raoul Wallenbergs torg i Stockholm med anledning av det så kallade ”antisemitiska” hat som verkar ha blossat upp i Sverige de senaste veckorna. Många höjdare inom etablissemanget medverkade på denna tillställning, däribland statsminister Stefan Löfven, partiledarna Annie Lööf (Centerpartiet), Jan Björklund (Liberalerna) och kulturminister Alice Bah Kuhnke. Den välkända ”antirasisten” Alexandra Pascalidou var konferencier.

Ett tjugotal aktivister från Nordiska motståndsrörelsens Näste 1 ansåg att detta var ett ypperligt tillfälle att använda sin yttrandefrihet till att protestera mot staten Israels pågående folkmord på det palestinska folket, och det västerländska etablissemangets tysta medgivande gentemot Israels expansionspolitik.

Man valde att sprida ut sig i flera mindre grupper för att mer obemärkt kunna ta sig till torget där den projudiska manifestationen skulle hållas. Polisnärvaron var väldigt hög denna dag. Många polisbussar och polisbilar syntes i närheten, och dessutom strök flera svarta SUV-bilar med vad som får förmodas vara säkerhetspolis runt kring torget.

I viss mån så fungerade strategin Motståndsrörelsen valt väl, då flertalet av aktivisterna kunde närma sig torget utan att bli stoppade. Tyvärr så blev ungefär en tredjedel av medlemmarna stoppade innan de kunde ta sig nära nog för att yttra sin åsikt. Därför var planen för kvällens aktivitet tvungen att ändras, och vissa saker improviseras.

Några av aktivisterna som hade lyckats närma sig manifestationen utan att bli stoppade av polisen beslöt sig därför för att ta tillfället i akt. Man ställde sig så nära det bara gick utan att väcka uppmärksamhet och började använda rösten för att ropa.

Man ropade att Nordiska motståndsrörelsen var på plats, och att det var för att upplysa om och protestera mot den israeliska statens övergrepp mot den palestinska befolkningen. Judiska soldater mördar palestinska kvinnor och barn. Man skövlar palestinska bostäder för att göra plats för judiska bosättningar på ockuperad mark. Palestiniers blod är på Israels händer, och västvärlden ger sitt tysta medgivande! Eller till och med uppmuntrar det, som Liberalernas partiledare, Jan Björklund, som påstod att Israel var Mellanösterns enda så kallade demokrati.

Vilken annan ”demokrati” skulle tillåtas att bete sig så som Israel gör utan att bli invaderad och sönderbombad av västmakterna? Vilken annan stat skulle tillåtas att använda fosforbomber, ockupera sina grannländers mark, bomba dem, eller till och med invadera dem utan repressalier?

Tyvärr så hann inte Motståndsrörelsens aktivister säga många ord innan de blev knuffade iväg bortom hörhåll av polisen. Till en början så ville polisen att aktivisterna skulle bege sig iväg, men när de delade upp sig i mindre grupper och började göra det så ändrade polisen uppfattning.

En grupp blev stoppad precis när de skulle gå över en gata. En smärre puttningsmatch uppstod, när poliserna först puttade ut gruppen på gatan, sedan sa att de skulle gå in till trottoaren. Först skulle man stå still, sedan skulle man gå bakåt. Efter någon minut av dessa oklara kommandon från polisens sida körde en buss upp på gatan en bit bort. Ut vällde svartklädda kravallpoliser: En piketstyrka. Dessa var inte intresserade av dialog, utan man gick direkt in med batongslag mot motståndsmännen. Detta trots att Motståndsrörelsens medlemmar hade varit helt fredliga fram tills dess. Man tvingade ner dem på marken och satte handfängsel på flera.

Minst två personer blev pepparsprayade. En bit bort så fick en annan av Motståndsrörelsens medlemmar minst två fingrar avslagna av en batong. Eventuellt så måste han nu operera dessa.

Den grupp motståndsmän som hade blivit nedtrycka på marken och bojade fördes bort och sattes med ryggen mot en bänkrad. En av dessa, som hade blivit pepparsprayad rejält, spottade och fräste. En av hans kamrater bad då polisen att ge honom ögonskölj, så att han skulle få lindring. Ingen polis reagerade. Kamraten sade då att polisen var ena riktiga jävla svin, som vägrade att hjälpa honom. En av de svartklädda piketpoliserna gick då fram till honom och tog tag i hans huvud med båda händerna och ruskade runt. ”Håll käften! Man säger inte så där! Man kallar inte folk för svin!”

En person blev gripen och resten kördes bort och lämnades på olika platser i staden. Han som blev gripen blev det, i alla fall vad det lät som i förhöret, därför att han hade ropat ”Hell seger!” i närheten av en grupp med judar.

Den resterande delen av gruppen lyckades att ta sig från platsen utan att bli gripna eller trakasserade av polisen.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

18
Lämna en kommentar

Please Login to comment
16 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
BlueRokvikenPeter H. NorrlandMarcus HanssonTommy Olsen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Magnus
Medlem

Bra jobbat kamrater.
Hell Seger!

Fredrika
Medlem

Jag skulle vilja skriva något vettigt men är nästan mållös av avsky inför Polisens agerande. Att ropa politiska ståndpunkter kan knappast klassas som störande av allmän ordning. Gör det det, visar det att ordningsstatens ordning är en diktaturens ordning, punkt.

Händelsen är ännu ett indicium på att judarna helt enkelt använder Poliskåren som en shomrimstyrka att utföra deras smutsiga agenda och tysta alla former av kritik mot förtryckarstaten Israel.

Jag fylld av beundran för dessa modiga aktivister, folkets enda röst på gatorna.

Hell Seger och Ned med förtryckarna! Kampen fortsätter!

имя
Medlem

Denna eviga resursbrist polisen lider av. Snutarna kryllar som kackerlackor i samma ögonblick som ett par motståndsmän visar sig.

Tobias
Medlem

Mycket bra aktion,men rysligt mycket shomrim,trots brister att lösa grova sexuallbrott osv,men dessa judiska parasiter skall skyddas till varje pris,det är ju dom som står för allt ont i denna värld, det är dom som skall brottas ned fängslas,och ställas inför folkdomstolen!

Hell seger kamrater!

Karl-Путин A
Medlem

Den judiska kulturen är ju en del av svensk kultur….

comment image

comment image

Fredrika
Medlem

Ironiskt sagt, ja. Egentligen är det bara en främmande kultur som befinner sig inom Rikets triangelnät. Eller GPS-koordinater. Det är den mest främmande kultur som någonsin har fått fäste här. Hur dolda dess komponenter än är för oss gojer.

Rokviken
Medlem

Denna ritual med pedofila och smutsiga bakterier kan inte ge något annat än förfärliga konsekvenser. Vi vet varför.

Norgren
Medlem

HELL SEGER KAMRATER! JUDARNA DEMONSTRERAR FÖR SIN RÄTT ATT AVRÄTTA PALESTINIER!

Sverker
Medlem

Snutarna måste tillhöra den senaste kullen, där kraven på IQ sänkts till samma nivå som dom massimporterade kulturberikarna har.

Andreas
Medlem

Grymt bra aktion!

Avskyn för dessa folkförädare når nya höjder vid varje ny aktivitet.

Kim
Medlem

Fantastisk utført kamerater.

Politiet er og forblir noen jævla svin +++ når de oppfører seg og agerer på en sånn måte.

På filmen gjorde dere ikke annet den og rope noen slagord før politet begynte og dytte på dere.

Jeg håper at de av dere som ble slått med batong ikke har for vondt, og jeg håper han som ble gripen blir raskt løslatt.

Hell Seger.

Caesar-Aurelius
Medlem

Yttrandefriheten har minskat betydligt från förr.

Ebba Grön – ”Skjut en snut!”

Jag hatar snutar, dom e pest,
dom e inte människor
Dom e vapen, dom e vapen
för dom som e snut
Jag hatar snutar precis som jag hatar
dom övergöddas lagar
Dom är inte människor
dom är vapen mot oss
Skjut en snut!

https://www.youtube.com/watch?v=CUGL9a3GH1Y

Robin Nordlund
Medlem

Jag ropade också hell seger. Hell seger!

Anders Jonsson
Medlem

JUDE och Israel rövslickeriet antog astronomiska höjder hos folkförrädarna som slöt upp på sina JUDISKA hussars sida i onsdags kväll.

Men Motståndsrörelsen hade ett annat och sant budskap, men det hindrades att uttryckas med batongslag från sadistiska JUDE-lakejer till snut-djävlar.

Detta är bara ännu ett tecken på att JUDE-makten känner på sig att deras bäst före datum har passerat. Det blåser nya och friska vindar.

Tänk på det, ni patetiska politiker som stod bland JUDARNA och förnedrade sig själva i underkastelse.

Tänk på det, ni sadistiska ”poliser” som älskar att bruka våld mot nationalsocialister.

Hell seger!

Tommy Olsen
Medlem

Tenk om politiet kunne agert likedan, samt vært like aggressive, mot venstreekstremister når disse hyler ”ingen nazister i våre gater”.

Men ”huff ja, nå er det jo disse stakkars jødene det handler om her, så klart, ingenting er viktigere enn dem”. De evige uskyldige må virkelig ha følt seg utsatt som ingen andre. Tenk å få en rute knust i synagogen, og ikke minst bli utsatt for ”verbalt terrorisme”, hvilket jeg antar de helt sikkert ville kalt det. Skjøre skapninger, håper de mister nattesøvnen!

Marcus Hansson
Medlem

1. En partiledare för Centern och gammal näringslivsminister. 2. En partiledare för Socialdemokraterna och nuvarande statsminister. 3. Nuvarande demokratiminister. 4. En partiledare för Liberalerna och gammal utbildningsminister. Dessa fyra personer känner sig alltså nödgade att dyka upp när runt 100 judar ska göra en manifestation, de håller även tal. Om nu alla människor är lika värda och eftersom människor över 18 år har en röst när det är riksdagsval så borde dessa personer även dyka upp oavsett politisk tillhörighet så länge antalet är runt 100 personer. Så är inte fallet, än idag får man höra att judarnas makt i världen… Läs mer »

Peter H. Norrland
Medlem

En bra och viktig aktion mot dessa folkmördande ockupanter! Judarnas knähunds-svin som gick till attack har verkligen tur att vi inte har samma beväpning, då vore det dom som skulle tvingas ner på marken….länge! Utan sina vapen och skydd är dom ingenting, för dom har inte någonting att kämpa för lika fanatiskt som vi har! (((Makten))) är så jävla rädda för oss nu, det märks tydligt på hur polismakten ändrat sina rutiner mot oss och även anställt fler självhatande psykopater som i sin svarta maskering och anonymitet ”törs” feg-slå tappra motståndsmän bakifrån utan (större) risk för repressalier! Ni vet med… Läs mer »

Blue
Medlem

Avsnittet 00:20 -> 00:36 var intressant: En närbild på en banner med parollen ”kärlek för alla hat mot ingen”, samtidigt som Alexandra Pascalidou uppmanar åhörarna att känna avsky inför och fördömma dissidenter…

Kognitiv dissonans, någon?