Aktion mot homolobbyn i Herrljunga

Kvällen den 12 november begav sig kamrater ut på Herrljungas gator för att informera invånarna om det sjuka spektakel som just nu pågår. Herrljunga har en informationsvecka där både kommunhuset, kulturhuset och biografen bestämt sig för att sprida folkfientliga idéer till barn och vuxna.

Inte nog med det så har också ordförande i RFSL Sjuhärad, Stina Nilss, gått ut i media med att Herrljungas invånare är ointelligenta och att hon ser det som ett problem att det diskuteras för lite HBTQ. Så några kamrater tog därför tillfället i akt och informerade invånarna om RFSL:s historia och vilka sjuka individer som arbetar i organisationen.

Förutom en drös klistermärken så sattes också egentillverkade informationsblad upp längst med Storgatan. Aktiviteten flöt på mycket bra.

En fråga till dig som läsare. Ska du verkligen sitta och titta på när dessa pedofilvurmare förstör generation efter generation eller ska du ta dig i kragen och börja aktivera dig? Vill du att dina barn ska komma ihåg dig som föräldern som tittade på när pedofilerna förgiftade dem eller vill du att de ska komma ihåg dig som den som kämpade emot? Anslut och aktivera dig redan idag!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Bo
Nybörjare
Bo
8 månader sedan

Sanningen ska fram. Bra aktion.

Linn-Agnes
Nybörjare
Linn-Agnes
1 månad sedan

Hell seger! Bra jobbat.