Aktion mot främlingsinvasionen i fransk-italienska Alperna

FRÄMLINGSINVASIONEN. Organisationen Generation Identitaire genomförde en aktion i Echellepasset i fransk-italienska Alperna genom att sätta upp ett symboliskt plaststaket. Aktionen genomfördes för att visa invällare från tredje världen att de inte är välkomna att tränga in i Frankrike. De flesta av invällarna har siktet inställt på att komma till Sverige eller Tyskland.

Echellepasset på gränsen mellan franska och italienska Alperna är en omtyckt väg för illegala invandrare att smyga sig in i Europa genom.

I söndags smugglade en grupp bestående av 200 vänsterextremister in ett 30-tal illegala invandrare in i Frankrike. Bland extremisterna återfanns gruppen NoBorders, som vill rasera ordningen i nationalstaterna. I vanlig ordning var en del av vänsterextremisterna maskerade för att inte bli igenkända. De anföll gränspolis och misshandlade dem. Människosmugglarna försvarar sig med att de är ”gränsbefriare” och ”antifascister”. De har nu någon form av åtal att vänta. Men de illegala invandrarna har inte skickats tillbaka.

Organisationen Génération Identitaire har genomfört en aktion i Echellepasset genom att sätta upp ett symboliskt plaststaket understött av deras egen spaningshelikopter. Syftet med aktionen är att visa invällare från tredje världen att de inte är välkomna att tränga in i Frankrike. De flesta av invällarna har siktet inställt på att komma till Sverige eller Tyskland.

Romain Espinto är talesman för Generation Identitaire. Han säger i en tv-intervju att hans kampgrupp har återtagit Echellepasset och för tillfället vaktar det mot invasionister som försöker ta sig in. De flesta av dem kommer från tredje världen via Grekland och Italien.

Espinto säger att Generation Identitaire vill visa regeringen vad man kan åstadkomma med lite beslutsamhet. De vill visa hur politiskt feg den franska regeringen är som inte lyfter ett finger för att göra något åt invasionen av främlingar.

Reaktionerna från politikerna lät inte vänta på sig. Generation Identitaire jämställs i flera fall med brottslingar som ger sig på de ”stackars flyktingarna”. Men de ”stackars flyktingarnas” metoder att tränga in i Europa innebär i minsta fall ett underkännande av formerna för EU:s nuvarande asyl- och invandringspolitik.

Källor:
Bitchute (video)
Génération Identitaire
Sammandrabbningar med polisen i Alperna när migranterna tar sig in i Frankrike

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Ramón MercaderKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Usch ja – i snön sticker afrikanerna ut ännu mer.

Ramón Mercader
Medlem

De ”antifascistiska” ”gränsbefriarna” kan besvaras med att de är pisshumanister och Trotskister samt behandlas som Trotskister behandlades under Stalin-Sovjets styre.

För att avskaffa krigens oundviklighet måste man förinta imperialismen.
Socialismens ekonomiska problem i SSRU, sid 36.

Fast förvisso har de förmodligen Markis de Sade som förebild som var den första vänsterextremisten och betraktar förmodligen precis som Syndikalist internationalen Stalin som att han ”alltid varit fascist av övertygelse och inte av tvång”.

Förmodligen har ”gränsbefriarna” bakomliggande internationella pisshumanistiska infiltrationsimperalistiska organ.