Aktion mot den svenskfientliga lärarinnan Helena Berngrim Lundquist

AKTIVISM. Oberoende nationalister har agerat mot en svenskfientlig lärare. Nordfront har bilder och ett uttalande från aktivisterna.

Nordfront mottog sent i natt ett tips om en aktion som unga nationalister riktat mot en svenskfientlig lärare som tvingat elever att skriva SD-kritiska skolarbeten. Ungdomarna förklarar aktionen på följande sätt i sitt meddelande till Nordfront:

I slutet av november i år så uppdagades det att en grundskolelärare i en skola norr om Stockholm hade tvingat sina elever att skriva SD-fientliga skolarbeten, denna skola är närmare bestämt Vallentuna friskola och läraren är Helena Berngrim Lundquist.

Helena använder uppenbarligen sin position som lärare till att grundligt hjärntvätta vår svenska ungdom och skyr inga medel när hon tror att hon kan arbeta i det fördolda. En skola är en plats där man skall få utökad kunskap – skolan ska inte agera som en indoktrineringscentral för vår svenskfientliga stat. Av ovanstående anledning beslutade vi oss därför att med affischer upplysa stora delar av Vallentuna om vad för slags människa hon är. Vi efterlyser Helena Berngrim Lundquist för folkförräderi genom att hon agerat som en marxistisk propagandist!

Vidare vill vi uppmana alla unga kämpande män och kvinnor där ute att liksom oss se till att detta vidriga beteende som Helena uppvisade inte uppmuntras utan istället bekämpas! Dessa fientliga propagandister till folkförrädare kan endast arbeta om de är verksamma i det fördolda så det är därför avgörande att du gör det du kan för att avslöja dem. Kampen mot folkförrädarna skyr inga medel; flygblad, affischer, banderoller, brev, telefonsamtal. Visa att den svenska ungdomen inte uppskattar hjärntvätten som beordrats från vår stat.

 

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
6 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Sverker
Nybörjare
Sverker
7 månader sedan

Arma hjärntvättade våp, som likt en dresserad hund, skäller på det som hon tror att hennes (((husse))), skall ge henne beröm för.

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
7 månader sedan

Hoppas att hon blir igenkänd och får en spark i baken när hon är i butiken för att handla.

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
7 månader sedan

Riktigt bra att hänga ut dessa folkförrädare så det blir känt vilka dom är.Dom ska inte känna sig trygga någonstans där dom vistas.

Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
7 månader sedan

Mycket lovvärt initiativ av dessa ungdomar att ta tag i ett uppenbart demokratiproblem, sätta ner foten och tydligt visa i ord och handling att: Nu är det nock!

Jag hoppas att denna aktion ger dem mersmak och att de ansluter sig till Nordiska motståndsrörelsen. Att de är av rätt virke har de visat med all tydlighet.

Tobias
Nybörjare
Tobias
7 månader sedan

Fantastiskt bra gjort.
HS

Axel Eriksson
Redaktör
Nybörjare
7 månader sedan

Jävligt bra aktivism!