Aktion mot den folkfientlige Per Arnoldis ”konst” i städerna Skjern och Tarm

AKTIVISM. Aktivister från den snabbt växande Nordiska motståndsrörelsen i Danmark genomförde natten mot den 25 maj en aktion mot Per Arnoldis dekadenta konst i städerna Skjern och Tarm.

Per Arnoldi är känd för sina ”konstverk” bestående av färgerna röd, gul och blå; och med dessa tre färger skapar han intetsägande, nedbrytande och närmast infantila ”konstverk”. Arnoldi är en erkänt uttalad antifascist och han har täta band till judiska kretsar. År 1993 formgav han affischen ”Det knäckta hakkorset” som utgjorde en antifascistisk logotyp till 50-årsdagen för firandet av de danska folkförrädarna, den så kallade motståndsrörelsen under andra världskriget.

Aktionerna vid lagerhuset i Skjern och vid Tømmergården i Tarm
Per Arnoldis ”konst”, ”Kulturtälten” invigs idag 25 maj, så Motståndsrörelsen utnyttjade denna möjlighet att protestera mot detta kulturmarxistiska angrepp på det nordiska folkets kultur, och genomförde natten till fredagen en aktion mot ”konsten” i städerna Tarm og Skjern. En banderoll sattes upp vid kulturtälten i de båda städerna och det sattes upp affischer med texten:

Konst har varit människans följeslagare sedan tidernas begynnelse. Vi kan spegla oss i konsten, och konsten kan ändra det sätt med vilka vi ser och förstår världen.
Bra konst kan lyfta människans sinne, göra oss till bättre människor och vidga våra vyer.

God konst bör vara en idealistisk framställning av något som människor kan sträva efter. Bra konst ska ha sina rötter fästa i den kultur ur vilken betraktaren härstammar.

Nordisk konst och kultur har mycket länge varit utsatt för angrepp. Konsten har i årtionden fördärvats och våldtagits av kulturmarxistiska krafter — och försök görs att avveckla den nordisk kulturen till fördel för en kulturmarxistisk anti-kultur.

Detta kulturtält är inte en gåva till din stad. Det är ett kulturellt gift!

Den folkfientlige Per Arnoldi är, som de flesta konstnärer i det ockuperade Danmark, hjärntvättad av judisk kulturmarxism. Hans ”konst” är ett angrepp på den nordiska folksjälen och den nordiska kulturen!

Vi, i den Nordiska motståndsrörelsen vägrar att glömma vår forntid och vårt kulturella ursprung. Vi håller fast i vår kulturs rötter och vi förkastar kulturmarxismens angrepp på det nordiska folkets själ!

Lögnpressen rapporterar om aktionen
De etablerade medierna var inte sena att rapportera om händelsen, och lögnaktiga som de är kallar de nattens protestaktion bland annat för en ”vandalismaktion” i ett försök att svärta ned Nordiska motståndsrörelsen och våra högre ideal.

Bilder från aktionen:

Ursprungligen publicerad på Nordfront.dk

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
JohanFredrikaKarl AAnnahttps://judarisverige.wordpress.com Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Vera
Medlem

Alltid skall vi lyfta själen inom konsten var och hur den nedrivande konsten försöka sprida sig som ett gift. En eloge för danska NMR.

Sigfrid
Medlem

Riktigt bra jobbat av våra danska kamrater.

https://judarisverige.wordpress.com
Medlem

Danmark reser sig. Hell seger!

Vera
Medlem

Det var en verklig skrämmande upplysning, vilken makt de besitter och alltid destruktiv för vår land.

Anonym
Medlem
Anonym

Mäktigt!

Karl-Путин A
Medlem

Så ska skiten tas – ner med änd-Tarm-konsten!

Fredrika
Medlem

Inte endast aktionen var bra. Det konstmanifestliknande budskapet på de där affischerna är precis vad kulturen behöver efter över 100 års sjukdom.

Johan
Medlem

Snyggt danskar det här århundradet hoppas jag blir det århundrade då svenskar och danskar slåss på samma sida.

Hell Seger