Aktion i Mariestad

En medlem från Kampgrupp 204 i Näste 2 var i centrala Mariestad för att föra ut Nordiska motståndsrörelsens budskap genom klistermärkesuppsättning. Folkförrädaren Jimmie Åkesson var på plats för att skriva autografer under ett blixtbesök i staden, därav så förde medlemmen ut Nordiska motståndsrörelsens budskap.

Allt medans Åkesson skrev autografer så klistrades det för fullt i centrum. Det blev lite tumult då rasfrämlingar kastade ägg på polisens bilar. En rasfrämling greps av polisen. Foto togs av medlemmen och rasfrämlingarna gick fram och krävde att fotona skulle raderas, vilket självklart inte gjordes. Polis tillkallades och de försökte ta kameran, men medlemmen stod på sig och gav inte vika för statens lakejer.

Under allt skrik från rasfrämlingarna så kom det fram några nordiska män och ställde sig på medlemmens sida. Till slut så skingrades alla och medlemmen talade med de nordiska männen som fick klistermärken och visitkort från Nordiska motståndsrörelsen. Förhoppningsvis så får organisationen in nya ansökningar.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Sigfrid Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sigfrid
Medlem

Kul att se att det fortfarande finns nordiska män med ryggrad.