Åklagare yrkar på fängelsestraff för åsiktsbrott

ÅSIKTSBROTT. En systemlojal åklagare kräver nu fängelsestraff för en äldre kvinna som misstänks för åsiktsbrott.

Den folkförrädiske kammaråklagaren Lisa Hedberg yrkar på fängelsestraff för en äldre kvinna som misstänks för åsiktsbrott, totalt åtta fall av brott mot hittepå-lagen ”hets mot folkgrupp”.

Under rättegången nekade kvinnan till det så kallade brottet och svarade ”inga kommentarer” på alla frågor från åklagaren. Kvinnan påstås ha skrivit exempelvis att Islam är ”de sinnesrubbades klubb”.

Lisa Hedberg läste även upp ett annat inlägg kvinnan ska ha skrivit: ”Varför karantän mot djur och inte mot dessa vanärande bakteriespridare?”.

— Det kan man verkligen fråga sig, hördes då från åskådarplatsen enligt Jönköpingsposten.

Enligt tidningen säger hon följande i ett Youtubeklipp: ”Jag har aldrig gjort något kriminellt i hela mitt liv, så går det fullt med våldtäktsmän ute som våldtar våra svenska tjejer, de bränner bilar och alltihopa”, och ”Varför gör ni inget, nu får det vara nog, ut och protestera”.

Åklagaren menar att detta är mycket allvarligt, speciellt med tanke på att kvinnan manat till protester, vilket är märkligt då protester påstås vara lagliga i Sverige.

— Vi har yttrandefrihet i Sverige, men det här går klart över gränsen för vad som är tillåtet i vårt samhälle. Det är välplanerade inlägg som inte är skrivna i en hast och enligt min uppfattning ligger det inte på bötesnivå, utan är uppe på fängelsenivå, säger folkförrädaren till Jönköpingsposten.

Domen i fallet kommer meddelas den 21 mars.

Källa:
Kvinna nekade till hets mot folkgrupp – svarade ’inga kommentarer’ på allt

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
JohanHolgerChristian HamiltonFredrikaSenaste Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Caesar-Aurelius
Medlem

Här är foton på åklagaren Lisa Hedberg som helt utan skam eller samvete åtalar äldre pensionärer och små barn för politiska åsiktsbrott i Jönköping.

https://vk.com/id453578850?w=wall453578850_319%2Fall

Peter H. Norrland
Medlem

Kolla in den psykiskt labila blicken!

Christian Hamilton
Medlem

Utan egen självkänsla får man den typiskt irrande sökande blicken. Hon får självbekräftelse av att döma speciellt svagare personer.

Rokviken
Medlem

En hjärntvättad ung kvinna som gör bara det hon är lärd till.

Fredrika
Medlem

Hon måste komma att få ett synnerligen hårt straff.

Senaste
Medlem

Ännu ett namn på listan över förrädare.

Holger
Medlem

Tack för artikeln Nordfront. Folkförrädarna måste vara i rampljuset så deras brott kommer till allmän kännedom.

Ett tack till Caesar-Aurelius för att lägga upp en bild på förbrytaren Lisa Hedberg.

Till slut vill jag skänka en tanke till den stackars kvinnan som sa sanningen. Stå på dig, du är inte ensam och du har fler vänner än vad du kanske tror.

Johan
Medlem

Om åklagaren är av den uppfattningen att det kvinnan gjort är ett allvarligt brott då ska hon kanske mer tänka på vad hon själv kommer att få för straff för folkförräderi den dag vi tagit makten..!

Och VI vi har verkligen på fötterna för att få henne dömd.