Åkessons svärmor är tillbaka i riksdagen

SVERIGEDEMOKRATERNA. Jimmie Åkessons svärmor Margareta Larsson är tillbaka i riksdagen som politisk vilde.

2015 lämnade Jimmie Åkessons svärmor Margareta Larsson Sverigedemokraterna efter att ha riktat kritik mot partiledningen som hon ansåg vara maktfullkomlig. En kort tid därefter lämnade hon även riksdagen och startade upp en massagesalong. Hela tiden under sin frånvaro kunde hon ändå kvittera ut cirka 60 000 kronor i månaden i riksdagslön för sin tomma plats.

Larsson har nu lagt ned massagesalongen och återvänt till riksdagen som politisk vilde.

— Jag har haft flera samtal med riksdagens talman och har nu jag bestämt mig för att komma tillbaka. Jag har alltid brunnit för sociala frågor, det handlar om vård och folkhälsa, det är det jag tänker jobba med, säger Larsson.

Larsson har planerat att sitta mandatperioden ut på sin plats som politisk vilde och tänker lägga egna motioner och rösta med Sverigedemokraterna när de har samma uppfattning i olika frågor. I övrigt säger hon sig inte ha några relationer med sitt gamla parti och inte heller med sin svärson Åkesson.

Källa:
Jimmie Åkessons svärmor tillbaka i riksdagen

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments