AIK-fansens budskap: ”Aftonbladet dra åt helvete!”

FOTBOLL. Budskapet från AIK-fansen till skvallertidningen Aftonbladet var tydligt när AIK mötte IFK Göteborg på hemmaplanen under måndagskvällen.

”Fotbollspubliken hängs ut i rosa magasin – trots det skyddar ni era egna våldtäkts-svin – Aftonbladet dra åt helvete!” Skärmbild: Nyheteridag.se.

Under måndagskvällen tog fotbollslaget AIK emot IFK Göteborg på Friends arena i Solna, där man besegrade bortalaget med 2-1.

Under matchen passade fansen på att skicka en hälsning till Schibstedtidningen Aftonbladet, som haft minst två medarbetare som pekats ut i #MeToo-kampanjen. De allvarligaste anklagelserna gäller den före detta ledarskribenten Fredrik Virtanen, som pekats ut för flertalet fall av sexuella övergrepp och våldtäkt.

Många har också anklagat Aftonbladet för att ha försökt att mörka anklagelserna, samt hålla sina utpekade medarbetare om ryggen. AIK-fansen håller uppenbarligen med om detta och tycks mena att tidningen hycklar när deras sportdel, även kallad Sportbladet – som i papperstidningsformat har rosa färg – emellanåt har varit starkt kritisk till framförallt AIK:s supporterföreningar. I vissa fall har man även hetsat mot fotbollsfans på liknande sätt som etablissemangsmedia har för vana att hetsa mot politiska dissidenter.

Källa:
AIK-fansens hälsning: ”Aftonbladet dra åt helvete”

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
DanielAnders Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Aftonbladet och all annan JUDE-lögn-media ska inte bara dra åt helvete, utan vi ska täppa till deras lögnaktiga käftar och stänga ner deras verksamhet och åtala ägarna och de ledande makthavarna på dessa ondskans mediahus.

d´b
Medlem

Som det ser ut nu. De gräver sin egen grav i mångt och mycket. Mycket folk drar nu öronen till sig och aftonbladet som ”kvällstidning” är sedan lääääänge raderat.
Nu är det bara ett JUDE-flin över deras anlete.