Nästescheferna: Kämpa för ditt folk!

INTERVJU. Under årets upplaga av Aktivistdagarna utnämndes Anders Rydberg och Freddy Nerman till chef över Näste 1 respektive Näste 3. Nordfronts kampredaktion har varit i kontakt med de nya nästescheferna som här berättar lite om sina planer och ambitioner för respektive näste.

Helgen den 28-29 januari arrangerades årets upplaga av Aktivistdagarna i Medelpad under temat ”Vår potential”. Under Aktivistdagarna presenterades en hel del nyheter och två av dessa nyheter var att Näste 1 och Näste 3 får nya nästeschefer. Anders Rydberg tar över rollen som nästeschef efter Markus Nordh i Näste 1 medan Freddy Nerman efterträder Mathias Hagman i Näste 3.

Nordfront har varit i kontakt med de nya nästescheferna och ställde några frågor om deras framtidsplaner och ambitioner för respektive näste.

Näste 1

Anders Rydberg.

Näste 1 utgörs av Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke, Östergötland och Gotland som ursprungligen utgjorde Svea rike men som i dagligt tal kallas för Mälardalsområdet. Till Nordfront säger nästeschef Rydberg att man i Näste 1 bland annat ska inrikta sig på att rekrytera fler revolutionärt sinnade nordbor och skola dessa ideologiskt.

Hej Anders, du blev under Aktivistdagarna utsedd till nästeschef över Näste 1 efter den avgående nästeschefen Markus Nordh. Vad har du för planer inför framtiden? Kommer ni att köra på som vanligt i nästet eller kommer verksamheten att skilja sig från hur det var tidigare?

Jag kommer att fortsätta där Markus Nordh slutade. Jag har till att börja med tillsatt en ny grupp som enbart skall inrikta sig på tillverkning och utveckling utav propaganda. Detta ska underlätta för resterande kampgrupper i deras arbete, och utesluta ett eventuellt hämmande av aktiviteter på grund av propagandabrist. Sen ser jag att vi kommer fokusera på mer spektakulära och konfrontativa aktioner för att vinna mer medial uppmärksamhet. Det är något som Näste 1 har varit framgångsrika med och den grunden kommer vi att bygga vidare på.

Vad är då dina ambitioner för nästet?

Mina ambitioner för nästet är bland annat att rikta mer av vår propaganda till den del av befolkningen som är revolutionärt sinnad och internt utbilda våra aktivister för att förbereda dessa för vad som komma skall. Det innebär bland annat överlevnadsutbildningar i skog och mark. Självklart är ideologisk skolning för att skapa övertygade kämpar till framtiden en del i utbildningen.

Är det något som du vill hälsa läsarna på Nordfront innan vi avslutar?

Jag vill bara säga det att organisationen har massor av arbetsuppgifter där det behövs hjälp, med minimala chanser för att bli uthängd med sitt namn och ansikte men som fortfarande är värdefulla för kampen. Gör du ingenting idag så är det på tiden att du gör det. Bor du i Näste 1 så kan du kontakta mig på min mail anders.rydberg@nordfront.se, så ser jag till att vi bokar in ett möte och ser vart just du kan platsa i vår organisation.

Då tackar vi dig för att du tog dig tid att medverka på den här intervjun, och önskar dig lycka till som nästeschef.

Tack själv!

Näste 3

Freddy Nerman.

Näste 3 utgörs av Skåne samt Blekinge och bedriver i nuläget kamparbete regelbundet på ett tiotal orter inom verksamhetsområdet. Med Nerman i spetsen ska aktivisterna i Näste 3 sprida det nationalsocialistiska budskapet på fler orter samt rekrytera fler fanatiska kämpar.

Hej, innan vi går in på din nya roll som nästeschef så kan väl du berätta lite om dig själv?

Jag är 26 år gammal, född och uppvuxen i Ystad där jag bor tillsammans med min sambo. Jag har varit ansluten till Motståndsrörelsen sedan år 2008. Det jag är intresserad av mest är träning, natur och bilar även om det sistnämnda ligger på hyllan då det kostar för mycket pengar som istället behövs till kampen.

Angående din roll som nästeschef. Vad har du för planer inför framtiden? Kommer verksamheten att skilja sig från hur den var tidigare?

Mina planer för Näste 3 kommer jag inte att gå in på i detalj men i grova drag kommer det att bli bättre struktur och mer offentliga aktioner.

I egenskap av nästeschef så är det bland annat din uppgift att se till så att nästet avancerar. Vad har du för ambitioner för Näste 3?

Jag tänker göra mitt bästa för att nästet ska avancera på alla områden men mer än så vill jag inte lova.

Avslutningsvis, är det något som du vill hälsa alla de svenskar som läser Nordfront?

Ja, till er som inte gör något för vårt folks överlevnad; agera! Alla kan göra något.

Med de orden tackar vi dig för dina svar och önskar dig och Näste 3 all lycka med kampen i södra Sverige!

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

25 Kommentarer till "Nästescheferna: Kämpa för ditt folk!"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Danny Jönsson
Gäst
Nybörjare
Danny Jönsson

Framåt kamrater! För ett fritt och enat Norden!

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika
Som Nerman säger kan alla göra något. Det är lätt att drabbas av modfallenhet. Som Matthew Heinbach säger är det många som vill förändra världen men ingen av oss kommer att göra det. Inte jag eller du. Det är en kollektiv förändringsprocess. Det lilla som varje person kan göra bidrar till den framtid som kommer att bli vår. Därför ska ingen av oss deppa för att just han inte kan stoppa oligarkerna som missbrukar vår värld och utnyttjar oss. Vi gör det tillsammans och vi ska inte stirra oss blinda på de önskade resultat vi inte kan se just nu… Läs mer »
Perra
Gäst
Nybörjare
Perra

@redaktionen.

Vad händer med de tidigare nästescheferna? Tar de ett steg uppåt i organisationen eller har de lämnat rörelsen?
Jag tänker att sådant kan vara bra att klargöra så att inte gemene man antar att de lämnat eller blivit ombedda att lämna organisationen, sådana tankegångar kanske leder till defaitism om de får gro.

Hm
Gäst
Nybörjare
Hm

Exakt verkar vara splittrade. Vissa pallar la inte när saker hettar till

DinSÄPOKontakt
Gäst
Nybörjare

(((Snutjävel))) ska det självklart stå.

Martin Fredriksson
Gäst
Nybörjare
Martin Fredriksson

Ånej, det är bara (((AFA))) och Soros-vänstern som har SÄPO-kontakter. Tro mig, jag vet. Nästa man att komma ut ur garderoben är min polare Wåg.

Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

Mycket intressanta intervjuer!

Ett exempel angående att prioritera.
2st läskflaskor, en chokladbit och en påse chips kostar ca 70 kronor. Den som tycker det är viktigare än t.ex. 100 st klistermärken borde nog ta sig en funderare… Detta gäller dock främst nya sympatisörer då Nationalsocialismen står för en sund livsstil vilket de flesta känner till. Låt träskvänstern förstöra sina kroppar men en massa onyttigheter och knarka ihjäl sig, de tar tids nog död på sig själva.

Hell Seger!

Omar 💡💡🎨🎨🍕🍔🚧⚠🚥🚜
Gäst
Nybörjare
Omar 💡💡🎨🎨🍕🍔🚧⚠🚥🚜

Jag ställer mig tvekande till alla organisationer där man inte själv står för slutet att bli medlem eller ej.

Sätt upp antagningskrav så det blir lika för alla.

Jonni
Gäst
Nybörjare
Jonni

Förstår inte riktigt vad du menar?

Kraven är väldigt tydliga och det är helt och hållet en frivilligorganisation med ett parti.

Tobbe Motståndsman Vellinge
Gäst
Nybörjare
Tobbe Motståndsman Vellinge

Mycket bra
2017 blir ett intressant år
Framåt kamrater för ras och nation

Jonni
Gäst
Nybörjare
Jonni

En ärlig fråga är om du har några som helst belägg för det du säger?
I så fall bör du informera någon du litar på i organisationen SNARAST. Det menar jag verkligen.

Men är det bara så att du har ett horn i sidan på honom för att han är intelligent, korrekt, rak, får saker gjorda, är kompromisslöst revolutionär och är auktoritär osv. – mao. en jävligt bra chef.. så borde du lägga ner ditt snack som den (((agenten))) du är.

Omar 💡💡🎨🎨🍕🍔🚧⚠🚥🚜
Gäst
Nybörjare
Omar 💡💡🎨🎨🍕🍔🚧⚠🚥🚜

Skriv om Nakam.

Jonni
Gäst
Nybörjare
Jonni

Ingen dum idé.

Sitter du på bra info och har dessutom ett intresse för just dem får du hemskt gärna skicka in en insändare.

Johan
Medlem
Nybörjare

Stå upp för ditt folk vår ras är vår nation
Dags kämpa på alvar för vita rasen sök idag

Pelle
Gäst
Nybörjare
Pelle

Kan ni intervjua Wårdmo med för näste 7?

Pelle
Gäst
Nybörjare
Pelle

Wardmo*

DinSÄPOKontakt
Gäst
Nybörjare

Snutjävlar. Tar bort min kommentar för ni räds sanningen.

Jonni
Gäst
Nybörjare
Jonni

Men har du framfört det till organisationen på allvar eller är det som jag besvarade sig tidigare bara en massa skitsnack?

Jackiearklövgårpåvatten
Gäst
Nybörjare
Jackiearklövgårpåvatten

Visa bevis för det du påstår

Sten Sture
Gäst
Nybörjare
Sten Sture
NU ÄR DET PÅKALLAT ATT DE NORDIKA MEDLEMSLÄNDERNA SER TILL ATT UTTRÄDA UR EU: HITTILLS HAR SAKUPPLYSNINGSLÄGET NÄR DET GÄLLER EU-MEDLEMSSKAP VARIT FALSKT GENOM ATT DE BESKED, SOM NU FRAMKOMMIT OM HINDER OCH INVÄNDNINGAR BETRÄFFANDE STORBRITTANIENS UTTRÄDE UR EU, GRUNDAT PÅ FOLKOMRÖSTNINGEN, INTE TIDIGARE FRAMKOMMIT SÅ SOM NU SKETT EFTER FOLKOMRÖSTNINGEN – BREXIT. FRAMSTÄLLANDET EFTER BREXIT OM DESSA HINDER OCH INVÄNDNINGAR, ALLTSÅ DET SÄTT PÅ VILKET BREXITUTSLAGET I FOLKOMRÖSTNINGEN NU HANTERAS OCH BEMÖTS, KAN DET BRITTSIKA FOLKET ÅNDÅ BEAKTA OCH LÅTA PÅVERKA SIN FORTSATTA INSTÄLLNING TILL EU-MEDLEMSKAPET. DÅ ÄR DET VIKTIGT, ATT MÄRKA FÖLJANDE: SÅDANA HINDER, ELLER INVÄNDNINGAR, HAR BRITTERNA,… Läs mer »
leffe
Gäst
Nybörjare
leffe

Jag undrar hur Nmr nu ska klara sig när Pk juden har sett till att stoppa fritt tänkande människor och våra sajter enl. En dom i högsta domsstolen ?? Kan någon av redaktionen ge ett svar på det delikata problemet ! Alltså , hur ska vi möta detta korkade judeförslag ??

Jonni
Gäst
Nybörjare
Jonni

Va?

Gustav
Gäst
Nybörjare

Vilken pk-jude? Vilket förslag? Stoppa vilka siter?

Killnow
Gäst
Nybörjare
Killnow

Tack för ert viktiga arbete!

Sigges
Gäst
Nybörjare
Sigges

Kul att få en presentation av de nya nästescheferna och deras tankar önskar dem all lycka till i framtiden.

wpDiscuz