Aftonbladet-skribent: ”Ondskan har ingen etnisk tillhörighet” – förutom när den är svensk

MEDIA. Aftonbladets kolumnist Carina Bergfeldt vill inte att svenskar ska ifrågasätta mångkulturens konsekvenser eller hur journalister som henne gör allt för att mörklägga dessa.

Aftonbladets Carina Bergfeldt skrev under gårdagskvällen en krönika med rubriken ”Ondskan har ingen etnisk tillhörighet”. I själva verket tycks Aftonbladet-skribenten visst anse att ondskan har en etnisk tillhörighet eftersom större delen av artikeln handlar om specifikt svenskar som begår ondskefulla brott.

Artikeln inleds med att Carina Bergfeldt förklarar att hon fått mejl av tre personer i samband med mordet på den svenska 17-åringen Lisa Holm. Dessa tre personer ställer frågor som varför Carina Bergfeldt och de andra svenskfientliga journalisterna ljuger om mångkulturell brottslighet och konstaterar enkla faktum som att mångkultur-relaterad brottslighet inte hade existerat om det inte varit för mångkulturen.

Bergfeldt besvarar varken frågan eller konstaterandet på ett seriöst sätt utan väljer istället att raskt gå vidare till att utmåla svenskar som förbrytare. Eftersom det finns svenskar som är förbrytare har andra svenskar ingen rätt att kritisera mångkulturen, tycks Bergfeldt mena när hon skriver:

Jag vill påminna Anders och Robert och Thomas om alla Anders Eklund, Mattias Flink och Helge Fossmo som det här landet har fostrat i sin barm.

Samtidigt som Bergfeldt ger sken av att hon inte dömer ut hela folkgrupper på ett rasistiskt sätt, pekar hon inte vid ett enda tillfälle ut en invandrare som begått ett brott. Istället fortsätter hon att rada upp svenska namn.

Jag vill säga till Anders och Robert och Thomas att jag således INTE håller dem ansvariga för vad Niklas Eliasson gjorde i Örebro, eller vad Niklas Lindgren gjorde i Umeå.

Aftonbladet-skribenten anklagar sedan svenska män, eller ”svennebanan” som hon föraktfullt kallar dem för, för att misshandla och mörda sina fruar.

Jag vill säga till dem att det, just idag, finns ett dussin etniska svenskar som misshandlar sina fruar.

Inom några dagar kommer en svennebanan att mörda sin hustru, de gör ju det någon gång per månad.

Carina Bergfeldt har vid ett flertal tillfällen tidigare skrivit om ”rasismens fula tryne”. Hon medverkar också i antologin Rasismen i Sverige som handlar om att specifikt svenskar är rasister.

Källa:
Ondskan har ingen etnisk tillhörighet

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments