Aftonbladet: Forskare död i ”nazistgrotta”

UTRIKES. Biologiforskaren Suzanne Eaton, som varit försvunnen i sex dagar, hittades på måndagen död med ett avskuret öra i en grotta på Kreta. Aftonbladet, som noterar att grottan skapades under andra världskriget och då användes som ammunitionslager, utnämner grottan till ”nazistgrotta”.

Kreta.

Det var under måndagen som biologiforskaren Suzanne Eaton, 59, hittades död i en grotta på turistön Kreta. Hon hade varit försvunnen i sex dagar när hon återfanns.

På onsdagen rapporterade lokal media att det verkar som kvinnan blivit mördad. Hon ska ha fått flera knivhugg, fått ett öra avskuret och kvävts till döds, enligt en kriminalteknisk undersökning som gjorts.

Grottan är konstgjord och del av ett större tunnelnätverk som under andra världskriget användes som ammunitionslager när Kreta var ockuperat.

Judiskägda Aftonbladet tycker det är viktigt att grottan använts av tyskarna under kriget och utnämner redan i rubriken fyndplatsen till ”nazistgrotta”.

Källa:
Forskaren Suzanne hittades kvävd i nazistgrotta på Kreta

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
JimPeterLingonetEthny Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Ethny
Medlem

Visste inte att en grotta kunde vara nationalsocialistisk men det låter ändå rätt positivt i sådana fall, om man bortser från människan som mördade offret då.

Judiska Aftonbladet är redligt patetiska. Var som helst där de kan plocka poäng och skriva ordet ”nazist” så gör de det oavsett hur korkat det än är. Deras tidningar, även om jag inte läser någon ö.h.t så måste den ändå dra ned intelligensen ganska rejält på folk som gör det dagligen och som enbart har den som informationskälla.

Lingonet
Medlem

Troligen för att skapa associationer till nynazism, det folk läser fastnar i bakhuvet.
Det mest troliga scenariot är afrikanska flyktingar som tagit grottan som tillflykt, påminner lite om lerhyddan hemma.

Ethny
Medlem

Du har rätt. De försöker förknippa nationalsocialismen med allt negativt som sker i desperata försök. Tycker nästan snarare att de projicerar deras egna handlingar och vad de själva håller på med samt deras dekadenta leverne.

Kanske de borde ha skrivit i artikeln (((Aftonbladet))) att denna som dog nu uppgick förmodligen till 6.000.000 dödsoffret i den grottan nu. Dödsorsak? Någon giftig gas i anslutning till grottan. Sedan någon hungrig kannibalflykting som tog tillfälle i akt.

Peter
Medlem

Det finns greker och så finns det greker, men skära av öra! Varför? Förnedra kanske. Kan hon, Eaton, stört boende i grottan? I så fall, vilka är de? Kretensare? Nja.

Jim
Medlem

Dom tugga om det där på jobbet, tog ett tag för mig att ’bevisa’ att fittbladet missbrukade rubriken i vanlig ordning.
Men det är riktigt kul att se reaktionen på folk, när dom inser hur lurade och förda bakom ljuset dom är av dom stora (än så länge) medierna.