Aftonbladet bryter tystnaden om Nordfronts intervju med Jonas Inde

MEDIA. Aftonbladet är den första etablerade tidningen som bryter medietystnaden om Radio Nordfronts intervju med Jonas Inde.

Jack Hilden. Aftonbladet skickar uppenbarligen fram det tunga artilleriet för att angripa Radio Nordfront.

Jack Hilden. Aftonbladet skickar uppenbarligen fram det tunga artilleriet för att angripa Radio Nordfront.

Det är den okände och till utseendet metrosexuelle kulturskribenten Jack Hilden som nu har skrivit en artikel på Aftonbladet Kultur om att Jonas Inde deltog på en intervju i Radio Nordfront.

I övrigt har etablerad media tystat ner intervjun som släpptes för två veckor sedan och Hilden kommer i sin kortfattade artikel inte heller ut som ett fan av Radio Nordfront. Istället skriver han:

När Jonas Inde nyligen medverkade i Radio Nordfront sällade han sig till de utstötta mediemän som bara har sunkiga podcasts kvar. Programmet drivs av nazistiska Svenska motståndsrörelsen. Övertrampet borde alltså rimligtvis ses som grövre än Marcus Birros och Kringlans, kanske så pass att man inte borde bemöda sig att kommentera.

Att diskutera politik i oppositionell media är alltså ett ”övertramp” och artikeln har fått rubriken ”Deppigt, Jonas Inde”.

Källa:
Deppigt, Jonas Inde

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments