Afrikanskt familjeslagsmål på Disneyland

UTRIKES. På sociala media cirkulerar nu en video som blivit viral från Disneyland i Kalifornien, där en afroamerikansk familj kan ses puckla på varandra medan barn gråter av rädsla runt dem.

Det var häromdagen som en afroamerikansk familj på Mickey’s Toontown på Disneyland i Kalifornien helt plötsligt började slåss, bland barn och andra familjer som roade sig på nöjesfältet. Gråtande barn som skrek av rädsla runt dem hindrade inte den upprörda familjen från att vilt puckla på varandra.

Alltsammans började med att en kvinna spottade en man i ansiktet. En annan man lägger sig i och snart är slagsmålet igång. På filmen kan ses hur de slogs vilt under flera minuter medan skrikande barn och andra besökare försökte skynda förbi dem i bakgrunden.

Disneyland säger att våldet är ”oförlåtligt” och berättar att familjen avlägsnades från nöjesparken och överlämnades till polisen.

Polisen ska nu undersöka videon som publicerats på Youtube för att se vad som framkommer. Videon har blivit viral och i skrivande stund har den närmare 1 400 000 visningar.

Källor:
Fight at Disneyland
Disneyland fight: Police investigate mass family brawl filmed in California

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
SlipsenFrekeInnateusPålästRokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Jim
Medlem

Haha sån jävla tragi-humor (svart humor)

nordbo
Medlem

Större komik ifall det framkom orsaken till deras bråk.

I övrigt så är nog deras tillvaro jämt så här med ”bitch slap” med varann .. överallt .. jämt och ständigt.

Påläst
Medlem

Såg en välklädd negerfamilj som gick förbi. De pratade mycket bra svenska och flickan i 10-årsåldern sa till sina föräldrar att pojken som var i samma ålder spottade på henne. Mannen och kvinnan gick och tafsade på varandra.

Innateus
Gäst
Innateus

Och vad har du för källa på det?

nordbo
Medlem

För övrigt så avciviliserar (((Disney))) redan sitt märke sen länge – idag är det mer än äckligt hur det kryper ner i åldrarna med sexualiserat skit i tecknad form – Miss Piggy är lesbisk osv osv

Rokviken
Medlem

Undra på att generationer i all oändlighet efterapar samma beteende.

Freke
Medlem

Trots 300 år i USA är de inte tama.

Slipsen
Medlem

Hahaha. Det såg mörkt ut men de hade i alla fall tur med vädret:)!