Afrikansk kardinal: Massinvandringen får Europa att tappa sina rötter

MASSINVANDRING. Den afrikanske kardinalen Robert Sarah säger att Europa har förlorat sina rötter och låter sig “invaderas” av människor av utomeuropeisk bakgrund.

Robert Sarah, katolsk kardinal från Guinea, spår en dyster framtid för Europa. Enligt Sarah, som är prefekt för Vatikanens kongregation för gudstjänstliv och sakramentsförvaltning, har Europa “förlorat sina”.

— Den största oron är att Europa inte längre vill ha, eller har förlorat känslan av sitt ursprung. De har förlorat sina rötter, säger han och fortsätter:

— Ni invaderas fortfarande av andra kulturer och människor som gradvis kommer att dominera er genom sitt antal och helt förändra er kultur, era övertygelser och er moral.

Uttalandena skedde i en intervju från 2016 med en fransk tidning. Intervjun har nått stor uppmärksamhet efter att journalisten Paul Joseph Watson nyligen delade en översatt version av intervjun.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
ErikGrottbjörnenJordanAndré Devecseri Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
André Devecseri
Medlem

Han lär inte bli poppis bland kyrkans (((överhuvuden)))

Jordan
Medlem

Don’t need an african to tell you this

Erik
Medlem

We dont, but plenty of currently brainwashed white men and women do. That is the fact. They need the ”eternal victim” groups like Africans to speak the truth to dare even considering something else than the repeated mantra they’ve been taught.

Grottbjörnen
Medlem

afrikaner brukar ha förståelse för att vart och ett folk ska leva i sina egna länder tack vare kolonialismen..((de)) massimporterade bla. indier till afrika, Idi amin i Uganda repatrierade ju dessa och kort efter landets judar, och helt plötsligt gick han från ((medias)) gullegris till galen massmördare över en natt, man ville få det att se ut som om folket störtade honom men i själva verket var det marxisterna i Tanzania med både USA och Sovjet i ryggen som invaderade för att sätta tillbaka judelakejen Milton Obote på tronen igen

Grottbjörnen
Medlem