Afrikansk ”flykting” grillade en hund i italienskt förvar

UTRIKES. Polisen kallades till ett så kallat flyktingförvar i Italien där en nigerian höll på att grilla en hund. Då han rättfärdigade handlingen med att det är ”helt normalt” där han kommer ifrån och påstod sig vara ovetandes om landets lagar, flyttades han endast till ett nytt så kallat förvar.

Den italienska militärpolisstyrkan Carabinieri fick ett samtal från en anställd på ett så kallat välkomstcenter för ”flyktingar”, som ligger i Vibo Valentia i Kalabria i Italien, om att en 29-årig nigeriansk man höll på att grilla en hund.

När polisen anlände hade nigerianen redan hunnit skinna och stycka upp en hunden och var i full färd med att grilla den tillsammans med några vänner.

Nigerianen försvarade sig med att grilla och äta hundar är ”helt normalt där de kommer ifrån”. Han påstod även att han hittat hunden död vid sidan av vägen, varpå han då hade då bestämt sig för att ta den med sig tillbaka för att äta den. Han sade vidare att han inte visste om att det var förbjudet att äta katter och hundar i Italien. Detta var en ursäkt som godtogs av polisen, då afrikanen istället för att få några rättsliga åtgärder endast flyttades till ett annat så kallat förvar.

Just afrikaner har varit i fokus för lokalmedia i Italien under de senaste veckorna, där det har rapporterats om att en ”hänsynslös” nigeriansk maffia lyckats ta sig in på italiensk mark. En nigeriansk knarklangare är bland annat misstänkt för att ha styckmördat den 18-åriga italienska kvinnan Pamela Mastropietro. En framstående italiensk kriminolog uttalade sig då om att tillvägagångssättet i detta fall stämde överens med de metoder som den nigerianska maffian använder sig av.

Den nigerianska maffian har även utnyttjat den så kallade flyktingkrisen för att ta sin traffickingverksamhet till Europa. Mellan åren 2014-2016 anlände fler än 12 000 nigerianska flickor och unga kvinnor i Italien, och av dessa slutade cirka 9 400 som sexarbetare. Ungefär hälften av de prostituerade som för närvarande arbetar i Italien är nigerianer.

Källa:
Italians Horror-Shocked as Immigrants Barbecue Dog at Welcome Center

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Karl AHenke HimmlärKarlLeonordbo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Djurskyddslagarna har kommit för att ignoreras. Rasfrämlingarna har tagit över Europa. Nu är det halal, kosher och andra former av djurplågeri som gäller. Att kritisera det är väl ”hatbrott” och ska bli dömt till dagsböter eller fängelse.

nordbo
Medlem

Top 3 när det gäller förakt mot folkslag.

1: Judar
2:Negrer
3:Araber (radikal islam USAs/Israels skapelse överlag)

Jag är för mångfald i världen inte i Sverige/Europa..

Dessa folkslag kan berika sig själva i sagor för sig själva medans väst håller fortet för sin egen utveckling – dock inte för digitalt.

Leo
Medlem

Hur kan man komma på tanken att ens betala för tidelag. Inte nog att det är äckligt när det är gratis men vissa ger alltså pengar för det. Sannerligen sjukt.

Karl-Путин A
Medlem

Ofattbart, men det är tydligen en av lockelserna med det mångkulturella samhället. Samtidigt får vi glädja oss åt att många hundar, getter och åsnor får en avlastning. Hoppas att den aktuella hunden inte blev våldtagen innan den hamnade på grillspettet.

Karl
Medlem

Fy faaaaaaaaaaaaaaaaaan!

Henke Himmlär
Medlem

Hehe vänta bara. Den afrikanska tsunamin har knappt börjat än. Särskilt ni som idag är yngre än 40 kommer att få uppleva mycket ”intressant” innan ni dör.

Khadaffi hade rätt. Europa kommer att bli helt svart!

Motståndsrörelsen 51% i september är det ENDA som kan hindra katastrofen att fullbordas.

Karl-Путин A
Medlem

Nu ska vi inte vara så uppgivna. Fler och fler börjar inse att ett brett repatrieringsprogram är den bästa investering man någonsin har gjort. Soros & Co lockar hit negrer och araber med feta bidrag, men det är naturligtvis lika lätt att locka hem dem med feta bidrag. I Danmark och de forna öststaterna diskuteras detta helt öppet. Men Sverige kommer naturligtvis inte att gå i bräschen innan ett systemskifte skett.

nordbo
Medlem

du verkligen mustar efter att man ska svara på dina inlägg.

Karl-Путин A
Medlem

Man förstår hans frustration, men lösningen är inte parlamentarisk för Sveriges del, NMR kommer inte att få 51% i valet och även om vi finge det så kommer inte (((systemet))) att lämna ifrån sig makten frivilligt. Det måste till helt andra saker och jag är övertygad om att vi kommer att få uppleva det inom en snar framtid.

Vem trodde 1990 att Sovjetunionen snart skulle kollapsa. EU kommer naturligtvis att gå samma väg och då kommer helt nya möjligheter att uppstå.

Henke Himmlär
Medlem

Jag är inte så frustrerad egentligen. Tittar man på världen idag så kan man bara konstatera fakta. När DU säger att Motståndsrörelsen inte får 51% så blir det inga protester, men om JAG säger samma sak så blir jag kallad defaitist. :-)

Personligen tror jag att första steget måste vara att etniskt rensa ett mindre geografiskt territorium och sedan utgå därifrån. Att försöka locka iväg rasfrämlingarna med bidrag tror jag inte kommer fungera. Då kommer bara fler komma hit och få bidrag för att åka hem igen. Det är ju en bra affärsidé för dem. ;-)

Henke Himmlär
Medlem

Men vad som än ska göras kräver MINST några procents stöd hos befolkningen.

Karl-Путин A
Medlem

4,1% hade inte suttit fel, men nu har SD tyvärr vingklippt NMR genom att knoppa av en ”nationell” falang. Det är bara att konstatera; många som hade tänkt rösta på NMR kommer istället att rösta på AfS (Alternativ för Sion). Men som jag har påtalat tidigare; NMR ser den parlamentariska vägen som ett sidospår, ett sätt att nå ut till fler människor, om jag inte har missförstått Klas Lund och andra företrädare för partiet.