Afrikaner ville till Europa – säljs nu som slavar i Libyen

AFRIKA. Efter att det blivit svårare att smuggla in migranter till Europa så har människosmugglarna fått problem med att få in pengar. Nu har de löst problemet genom att helt enkelt sälja migranterna som slavarbetare.

”Starka pojkar till lantbruksarbete” – det globalistiska massinvandringsprojektet har nu lett till en ny slavhandel med subsahariska afrikaner.

På grund av påtryckningar från EU så har nu den libyska kustbevakningen skärpt gränskontrollerna mot Europa, och patrullerar frekvent för att förhindra smugglare från att föra in migranter till Europa. Detta har lett till att de kriminella gängen som tidigare agerat människosmugglare fått stora mängder migranter på sina händer som de inte kan få in i Europa.

Nu tycks de dock ha löst problemet. Människosmugglarna har nämligen börjat sälja migranterna som slavar, vissa för så lite som 800 amerikanska dollar, vilket motsvarar cirka 6 700 svenska kronor. När CNN var i den libyska huvudstaden Tripoli med dolda kameror så bevittnade de dussintals människor som höll på att säljas på en slavmarknad. De marknadsfördes bland annat som ”stora starka pojkar för lantbruksarbete”.

Libyens myndigheter håller på att repatriera de cirka 43 000 migranterna som befinner sig i landet tillbaka till sina hemländer, men det går långsamt. Den största anledningen sägs vara att de flesta afrikanska länderna stängde sina ambassader i Libyen 2014 när landet attackerades av Nato, efter att ha vägrat ansluta sig till det globala banksystemet.

Källa:
Libyan Markets Sell Slaves for $800 Apiece

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
KarlFredrikaRamonSigfrid_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Så marknadsvärdet för en negerslav är inte högre än 7000 kr? Med andra ord är en neger värd ungefär lika mycket som en ny Ipad.

Men i alla fall – tur att de inte lyckades ta sig in i Europa. Allting gott som slutar gott.

Sigfrid
Medlem

Finns väl ingen vettig människa som vill köpa en neger titta bara på vilka problem dom orsakar i Europa så förstår du varför.

Ramón Mercader
Medlem

De måste ju bestämma ett exakt pris som alla slavar säljs för så att ”alla människors lika värde” kan uppfyllas. Okontrollerat pris i marknadsekonomin i slavhandeln ställer till problem för uttrycket ”alla människors lika värde”. Granskning Sverige har ju legat på ganska mycket för att försöka få en definition på begreppet ”alla människors lika värde” och det verkade luta i princip åt allt åt alla. Fast trots det och all energi de lagt i försök att få det definerat så var det ändå inte riktigt helt klart att det betyder allt åt alla. Jag har tänkt på det länge angående… Läs mer »

Fredrika
Medlem

Ja eftersom de med skattepengar betalar för inköp av rasfrämlingar vars breda spetskompetens nu utgör motorn i svensk ekonomi, har de ju handlat med slavar. Utnyttjat människor i ”nöd”. De erkänner naturligtvis inte termerna men det politiska innehållet är detsamma.

Fredrika
Medlem

Judinnan Christine Meyer, ny direktör på Statistisk sentralbyrå i Norge, säger att det är viktigt att Norge försätter med stor invandring till Norge för att hjälpa till med migrantkrisen i Europa. Hon kritiserar även politiker som är emot att ordna bostäder till människor i ”extrem nöd”. Följaktligen har hon exakt samma åsikt som andra judar i invandringslobbyn, inklusive norska och svenska riksdagspartier vilka ju styrs av (((dem))). En nu omplacerad forskningsledare på SSB publicerade i en rapport att varje norrman måste betala 10.000 Nkr extra i skatt varje år fr o m 2025 och framåt, på grund av den dyra… Läs mer »

Karl
Medlem

Hahahahahahaha! Ödets ironi!