Afrikaner misstänks för att ha bränt en 17-årig ung kvinna levande

USA. I december förra året satte någon eld på 17-åriga Jessica Chambers när hon satt i sin bil. Chambers avled på sjukhus senare av sina skador och nu, ett år senare, har polisen gripit 17 invandrare misstänkta för delaktighet i mordet.

Jessica Cahmbers

Det var den 6 december 2014 som någon eller några hällde tändvätska över 17-åriga Jessica Chambers och satte eld på henne när hon satt i sin bil i Courtland i Mississippi, USA. Chambers ska ha tagit sig ut ur sin bil och hon hittades med fruktansvärda skador på kroppen. Den 17-åriga flickan avled senare på sjukhus.

Sedan mordet har polisen haft svårt att hitta någon skyldig gärningsman men cirka nio månader efter mordet skedde ett genombrott i utredningen. Polisen har nu gripit 17 svarta gängmedlemmar där någon eller några av dessa kan ha varit delaktiga i mordet. Ingen av dessa 17 har blivit åtalade ännu för mordet på Jessica men polisen misstänker starkt att några av de gripna är inblandade i det brutala mordet .

Jacnicholas Scott, James Mosely, Joshua Mandella Cannon, Gregory Andrews, Mondarious La-Quan Armstead och Arnand Vijay Shegog är några av de som nu sitter gripna.

Jessica Chambers murder

Jacnicholas Scott, högst upp till vänster, James Mosely, Joshua Mandella Cannon. Längst ner från vänster Gregory Andrews, Mondarious La-Quan Armstead, Arnand Vijay Shegog

Källor:
Case of burned-alive teen results in 17 arrests
Case of Mississippi teen burned alive leads to 17 gang indictments, but still no answers

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om