Afrikaner löpte amok på festival i Australien

UTRIKES. Ett stort gäng afrikaner löpte amok på en festival i Caroline Springs utanför Melbourne i Australien under lördagen. Bland annat rånades och misshandlades en 16-årig pojke av invandrargänget.

Det var under lördagen som en stor pöbel av afrikaner löpte amok på en festival i Caroline Springs utanför Melbourne i Australien. Enligt uppgifter for invandrarna fram som vilda djur bland deltagarna.

— När fyrverkerierna började så var det som en tjurrusning, säger en mamma som var på festivalen.

En 16-årig pojke vid namn Jack McLaughlin var en av dem som drabbades vid rusningen. Han blev bland annat nedslagen, hoppad på och rånad på sin mobiltelefon av afrikanerna. Själv minns han ingenting av överfallet och har vårdats på sjukhus efter händelsen.

Även 17-årige Shannon var en av många deltagare som attackerades. Han blev sparkad i huvudet och ”slagen från ingenstans”. Han fördes till sjukhus för vård efter det våldsamma överfallet och behövdes sys med sex stygn på hakan.

Se klipp från händelsen nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om