Afrikaner i storslagsmål med norska polisen

INVANDRARVÅLD. Mellan tjugo och trettio afrikaner försökte ge polisen i norska Harstad ”grisebank”.

Norska Harstad (CC 0)

På natten mot nyårsdagen utbröt ett storslagsmål mellan tjugo till trettio afrikaner och anställda på Karma, en caférestaurang och nattklubb
som ligger på Strandgatan 12 i norska Harstad.

Polis tillkallades, men när polisen kom för att ingripa riktade rasfrämlingarna istället sin aggression mot poliserna.

Situationen blev kaotisk och poliserna var för få till antalet för att kunna få kontroll över de kaosande afrikanerna.

Därför bad polisen om hjälp av brandförsvaret. Polisen i Harstad inte är organiserad för att ta hand om det nya invandrarvåldet och det fanns inte några fler polispatruller i området vid tiden för storbråket.

Poliserna hade inte en chans
Storbråket började med att afrikanerna hade en intern konfliktsituation. De lär ha gått ut för ”att göra upp”, men ska sedan inte ha blivit insläppta på krogen igen på grund av sitt bråk. Därefter gav de sig på en kvinna som var gäst på nattklubben.

— De angrep en kvinnlig gäst, och då ingrep två ur personalen för att skilja de inblandade åt, säger platschefen för dagpassen på Karma.

— Den kvinnliga nattklubbsgästen hade många rivmärken runt halsen. En av de anställda blev biten i ansiktet och måste få akut behandling. Den andra anställde fick djupa rivmärken på magen, berättar platschefen.

Båda ur personalen fördes till akuten.

De våldsamma afrikanerna är okända
Polisen vet inte om någon av afrikanerna är norska medborgare, rapporterar Harstad Tidene. Men en polisanmälan är upprättad och en av afrikanerna är misstänkt. Om några av afrikanerna är gripna rapporteras inte.

Christian Skaug på norska publikationen Document kommenterar saken med att gruppangrepp på poliser aldrig har hört till vardagen i Harstad, en stad med 21 000 invånare, och att sådana anfall på polismakten är allvarliga händelser. Trots detta är de afrikanska brottslingarna oidentifierade och befinner sig på fri fot.

Rasfrämlingsvåldet sprider sig över Norge
Skaug skriver också att i och med den demografiska omvälvningen av Norge börjar fenomen som hittills bara inträffade i de största städerna göra sig gällande i hela landet.

En läsare kommenterar Skaug med att påpeka att om inga afrikaner grips slipper de påföljder och det blir då heller ingen dålig invandrarrelaterad statistik. På så sätt blir problemen med invandringen inte officiella, utan bara reella för befolkningen.

Källor:
Politiet: – 20 afrikanere involvert i masseslagsmål. Flere slo mot politiet
20 afrikanere i masse­slagsmål med politiet i Harstad
Masseslagsmål med 20-30 afrikanere i Harstad

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
JuliusVictorRagnarKlausGrottbjörnen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Caesar-Aurelius
Medlem

Kanske dags att tilldela polisen i Harstad skjutvapen med tillhörande skarp ammunition?

Grottbjörnen
Medlem

självsanering

Julius
Medlem

Inte riktigt i det här fallet tyvärr..
Här kan man iaf. tydligt se ett exempel på hur ras går in som det trumfande kortet. De börjar med att bråka invärtes för att sedermera lägga alla osämjor åt sidan så fort klanfolket känner att de har en kombattant av främmande ras att ge sig på..
Sen får man även bra exempel på deras djuriska beteende i skadorna de åsamkat sina offer.. även om man får säga att de är framgångsrikt obarmhärtiga och effektiva i sin taktik. Synd bara att den vita ungdomen, till synes, knappt har en bråkdel av den (rasliga) styrkan idag.

Klaus
Medlem

Och vad vill de svarta parasiterna där i Norden? Fucking, girls, girls, girls, fucking white men.
Den korrupta anti-vita FN vill att opposition mot mångkultur-idiotism förbjudas. Och Norges statsminister vill att det födas flera barn i Norge. Svarta barn, mulatter enligt Talmud-Kalergi-plan? Det finns redan för många i Afrika – och Europa.

Klaus
Medlem

Jag trodde i övrigt att en sjöfartsnation som Norge vet hur afrikaner och muslimer är. Men kanske finns det inte längre norska sjömän och bara filippiner och liknande på norska fartyg.

Ragnar
Medlem

Min avdøde far var tidligere sjømann og viste meget godt hvordan Afrikanere og muslimer var og det fortalte han masse om…..så man kan si jeg har vært opplyst siden barnsben….

Victor
Medlem

Ungefär likande sker i Australien just nu med afrikaner. Dom driver runt och utför så kallad ”gangbashing” mot lokalbefolkningen. Varför det här utlysts en nationell demonstration https://www.dailymail.co.uk/news/article-6545449/Far-right-group-planning-rally-St-Kilda-Melbourne-20-African-youths-bashed-three-men.html?fbclid=IwAR1jvl6ARzFVajdPm0B8M9J9aPw-H6DRluzQbzcKykOuhzHf6q_CVEeZxw8#comments-6545449