Afrikan urinerade på 7-årig flicka

MÅNGKULTUREN. När två småflickor gick fram till ett invandrargäng och ställde en fråga blev en afrikan våldsam. Bland annat urinerade han på en av flickorna och kastade en planka i ryggen på henne. Uppdaterad.

I juni förra året var en 7-årig flicka ute tillsammans med sin 8-åriga kompis och lekte vid ett dagis i närheten av där de bodde.

Vid dagiset stod också ett invandrargäng och när flickorna gick fram till dem och frågade om de visste vad det var för bär de hittat blev stämningen snabbt hotfull.

Först kastade en i gänget en pall mot henne, sedan omringade de 7-åringen så att hon inte kunde ta sig därifrån och afrikanen NAMN CENSURERAT urinerade jämte henne och skvätte urinet på henne.

När flickan till slut lyckades fly kastade CENSUR en planka i ryggen på henne.

Nu döms CENSUR för ofredande till dagsböter om totalt 3 000 kronor. Han döms även att betala skadestånd till sjuåringen med 7 600 kronor.

Uppdatering: Mannen friades i hovrätten, därför har vi plockat bort namnet ur artikeln.

Källa:
Afrikan urinerade på 7-årig flicka

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om