Afrikan ställde upp på homoerotisk bild med Macron – döms nu för knarkbrott

FRANKRIKE. I oktober spreds bilder på Frankrikes president Emmanuel Macron, omfamnades två unga och lättklädda afrikanska män. Presidenten hånades för att ta ställt upp på bilder med kriminella invandrare – och nu har en av afrikanerna dömts för knarkbrott.

Det var när Frankrikes president Emmanuel Macron besökte ön Saint-Martin i franska Karibien som han valde att posera med två lättklädda afrikaner. De homoerotiska bilderna spreds snabbt på nätet och blev upphov till både memer och diskussioner, mycket beroende på att en av afrikanerna var en hårdför kriminell som nyligen frigivits efter att ha avtjänat fängelsestraff för bankrån.

Samtidigt mötte Macron stark intern kritik från landets politiska opposition. Ledaren för Nationell samling (tidigare Nationella fronten), Marine Le Pen, skrev exempelvis på Twitter att ”vi kan inte ens finna orden för att uttrycka vår upprördhet: Frankrike förtjänar verkligen inte detta, det är oförlåtligt”.

Men Macron försvarade sitt poserande med den afrikanske bankrånaren med att han ”älskar alla republikens barn, oavsett deras tidigare misstag”.

Nu har dock bankrånaren återigen arresterats, denna gång misstänkt för knarkbrott. Polisen ska ha gjort husrannsakan hos afrikanen medan han haft någon typ av fest. Han ska under razzian ha försökt att fly från sin bostad och i processen ha sparkat en polisman. I slutändan hittades marijuana och i onsdags dömdes mannen till 8 månaders fängelse för drogförsäljning och våldsamt motstånd.

Källa:
Man Who Posed Shirtless with President Macron Arrested for Drug Dealing

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
Nybörjare
_DH_
1 år sedan

Tala om att Frankrike förfallit. En gång i tiden hade landet sofistikerade ledare som Napoleon I (Bonaparte) och III. Nu har det denne Macron. För att se mer av hans dumheter, ta en titt på alla tilltag som fått honom på tidningsuppslagen, sök efter |macron controversy| eller liknande.

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
1 år sedan
Reply to  _DH_

Macron – en bräcklig ledare bestående av äggvita och luft. Spettekakan är i klass för sig själv.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Macron är en pervers vansinnig afro-imperialist, européerfientlig, antivit, men han älskar det franska språket. Frankrikes gränser är öppna för afrikaner och franska ska bli det viktigaste språket i Afrika, kanske i världen (sade han i mars).
https://www.dailymail.co.uk/news/article-5523047/Frances-anglophone-president-mission-push-French.html
”Franska tillhör inte det franska folket” sade han 13 oktober. Det finns 2 länder Kongo. En stor del var belgisk koloni.
https://voiceofeurope.com/2018/10/heart-of-french-language-is-in-congo-french-language-doesnt-belong-to-the-french-people-says-macron/
När döms Macron?