Afrikan i Huddinge dömd för våldtäkt

Av ,
Informationskriget.se
19

MÅNGKULTUREN. En afrikansk man boende i Huddinge dömdes i maj till fängelse för våldtäkt av Södertörns tingsrätt. Nu i juli skärpte Svea hovrätt straffet ytterligare.

En kvinna, troligtvis svensk, följde efter en utekväll natten mot den 7 oktober 2017 med afrikanen Kacey Ngunike (19820909-7636) till hans lägenhet på Röntgenvägen 5 i Huddinge. I lägenheten hann de pratade och lyssnade på musik lite kort innan han upprepat började slå henne med öppen hand och våldta henne. Under våldtäkten höll han ett stryptag om kvinnans hals och spottade henne om och om igen i ansiktet.

Kvinnan anmälde våldtäkten först en månad senare, men hade dessförinnan en konversation via Instagram med Ngunike där han genom sina svar bekräftade vad som skett. Denna konversation användes senare som bevis i rättegången för att motbevisa hans påståenden om att kvinnan hade varit med på det hela.

Här nedanför är en skärmdump från en del av Instagramkonversationen mellan kvinna och afrikanen som fanns med i domen. Kvinnans text har grå bakgrundsfärg.

När kvinnan i november fick reda på att hon hade fått klamydia så följde denna konversation.

 

Senare fick kvinnan veta att det var någon annan person som hade smittat henne med klamydia.

I tingsrätten dömdes Ngunike som är medborgare i Tanzania till 2 år och 4 månaders fängelse och skadestånd på ungefär 123 000 kronor. Hovrätten skärpte straffet till 2 år och 6 månaders fängelse och höjde skadeståndet till 138 000 kronor. Varken tings- eller hovrätt dömde Ngunike till utvisning.

Ursprungligen publicerad på Informationskriget.se

Källa:
Svea HR B5118-18 Dom 2018-07-06

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

19
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
11 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
SlipsenErikHenke HimmlärDen-KristneJackie Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Huga, det är ju så man spyr. Att negern beter sig sådär är ju bara att vänta, men att kvinnan inte tycks ha något omedelbart emot det, utan endast några veckor efteråt klagar över IM med behärskat språk. Jag får faktiskt intrycket att hon gillade att behandlas så, men senare ville få negern att känna skuld. ”Senare fick kvinnan veta att det var någon annan person som hade smittat henne med klamydia.” Så hon är alltså en madrass och sover med många olika… Detta är vad feminismen har orsakat. Kvinnor påstår att de är så förnäma och inte vill ha… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Först ville hon ha ståndet, sen ville hon ha skadeståndet. Inte krångligare än så.

Henke Himmlär
Medlem

Hahaha du är för rolig ibland! 😂😂😂

Och ja! Noll sympati för slynan.

Lefflan
Medlem

Är huvudet dumt får kroppen lida. Låter som en lösaktig smutsig brud som frivilligt åker hem till icke-vita, blir våldtagen denna gången och en annan gång smittad med klamydia.
Bara genetiskt bottenskrap beter sig på detta viset.
Noll sympati från min sida.

Tors Spjut
Medlem

Mångkultur är skadligt!!!

Jackie
Medlem

Denna historia låter nästan inte alls trovärdig, att det verkligen handlade om en våldtäkt.
Uppenbarligen var hon mycket medveten om vad dom hände. Att få sig loss ur ett stryptag är enkelt, som i detta fall, förmodligen skedde i missionärställning. Och han gick ner på henne, hur går det till om det är en våldtäkt?

Nej, den dumma tjejen gillade nog bara inte att rasfrämlingen har använt sig av annat än pryd sex.
Tyvärr, shame on yourself.

Karl-Путин A
Medlem

Negerns slutkommentar är episk: ”skulle inte ha blandat Ecstacy med annat ..Am sorry”

Den visar tydligt vilken nivå det var på deras ”romantiska tete a tete”.

Träffades för att sitta och supa och knarka och sen ha lite kinkysex och efteråt blev de osams och nu får vi svenska skattebetalare betala miljontals kronor för att deras lilla förlustelse spårade ur.

Lämpligt straff vore att skicka bägge två till en negerhydda i Afrika med livstids återvändandeförbud.

Henke Himmlär
Medlem

Jag skrattar bara 😂😂😂

Nu ska jag titta på film med min dotter och hennes mamma. Ingen fotbollsfinal med andra ord. 😉

Den-Kristne
Medlem

Varför umgicks kvinnan ens med invandrare?? Om man gör det så får man skylla sig själv. Bot och bättring för den här kvinnan – ring till RAUS.

Erik
Medlem

”Senare fick kvinnan veta att det var någon annan person som hade smittat henne med klamydia.”

Vilken total oansvarig person. Vad fan är det för fel på dessa dårar till kvinnor som går till sängs med invasionsarmén? Spyr. Tacka fan för att det finns en hel del som vet bättre och agerar annorlunda!

Slipsen
Medlem

Löjligt straff som vanligt i Absurdistan. Ett lämpligare hade varit hängning för negern och enkelbiljett till Afrika för kvinnan.
Ingen sympati för henne, även om våldtäkt alltid är fel såklart!