Afghansk våldtäktsman får minimistraff och slipper utvisning

BROTT. En afghansk man som dömts för våldtäkt av en 13-årig flicka döms till minimistraff och slipper utvisning – för att han nu påstår att han blivit kristen.

I december förra året söp en 20-årig afghan ner en 13-årig flicka, för att sedan släpa in henne på en offentlig toalett där han begick en vidrig våldtäkt mot flickan. Toaletten där våldtäkten ägde rum ligger utanför en Ica-butik i Hallsberg.

Afghanen dömdes förra veckan till två års fängelse, vilket är minimistraffet för våldtäkt mot barn. Dessutom slipper våldtäktsmannen utvisning därför att han nu påstår sig vara kristen, vilket kan försätta honom i fara i hemlandet.

Att afghanen inte skulle utvisas beslutades av domaren Jens Lindborg och Örebro tingsrätt trots att det enligt Migrationsverket inte föreligger några hinder för utvisningar till Afghanistan.

Källa:
Hepatitmannen fångas av kameran – innan han våldtar 13-åring på Icas toalett

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
GrottbjörnenHenke HimmlärKarl Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Henke Himmlär
Medlem

Ja, jag skulle gärna låta talibanerna hugga huvudet av den ”kristne” våldtäktsmannen…

…men vadå söp ner en 13-åring??? Vad är det för 13-åring som umgås med vuxna svartskallar och häller i sig alkohol?

Grottbjörnen
Medlem

reagerade med på det, var fan fanns alla vuxna? eller är det som vanligt hjärntvättade marxister med noll civilkurage som fanns runtomkring?