Afghan misstänkte att sonen fick något injicerat i sig – misshandlade dagispersonalen

INRIKES. Afghanen Faroogh Rasooli döms till villkorlig dom och dagsböter efter att ha misshandlat en kvinnlig dagispersonal. Anledningen var att han trodde att dagispersonalen injicerat hans son med något.

I maj 2017 skulle afghanen Faroogh Rasooli (19651066-1231) hämta sin son på dagis. När han kom till dagiset fick han en lapp av en av barnskötarna om samtal med tolk. Men då river han sönder lappen och slår den 60-åriga kvinnan i ansiktet. Såhär lyder kvinnans vittnesmål om händelsen:

Hon vet inte om slaget var med öppen eller med knuten näve. Det var ett hårt slag. Slaget gjorde och det var kränkande. Dagen efter hade hon ont i tänderna. Händelsen har påverkat henne väldigt mycket.

Enligt Rasooli hade personalen i två månaders tid injicerat något i hans son och han skulle konfrontera dem om detta, något misshandel ska enligt honom inte ha ägt rum.

Han var även anklagad för en skadegörelse som ägde rum i augusti 2017 då han bestämde sig för att kasta in en sten genom ett av Barnavårdscentralens fönster i Tingsryd. Anledningen till detta uppgav han var att han egentligen siktade på en person som förföljde honom och ville döda honom.

Nu döms han för misshandel och skadegörelse till villkorlig dom och dagsböter. Målsäganden överklagade domen men nekades prövningstillstånd av hovrätten.

Rasooli har även haft problem med rättvisan tidigare – så sent som januari i år dömdes han för sexuellt ofredande då han onanerat framför fyra flickor på en buss.

Källor:
Afghan trodde sonen injicerats med något på dagis – slog personal på käften (Ryd)
Tingsryd: 52-årig afghansk bussrunkare döms för sexuellt ofredande av flickor i Växjö
Mål: Växjö TR B 2819-17

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
KarlErnstKarl AGrottbjörnen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Grottbjörnen
Medlem

jag har en bra ide om vad man skulle kunna injecera afghanen med

Karl
Medlem

Berätta!

Grottbjörnen
Medlem

sånt veterinären injecerar katter och hundar med för att förkorta deras lidande

Karl-Путин A
Medlem

Hade det varit ett fegt snutsvin som hade råkat ut för samma behandling så hade (((media))) gått fullständigt agurk och skrikit att det var ett angrepp på hela samhället, berikaren hade häktats och fått sig en rejäl omgång och sen hade han fått ett halvår + ett fett skadestånd till den stackars snutgrisen.

Men nu var det ju bara en liten kugge i slavmaskineriet som drabbades och det får hon tåla, för det handlar ju om ”allas lika värde”.

Ernst
Medlem

samhällskollaps samhällskollaps och zzzzzzzz svenskarna sover medan folkutbytet fortgår. det blir otäckt det här….