AfD-demonstration lockade tusentals

UTRIKES. Det invandringskritiska partiet AfD höll under söndagen ett möte i Berlin. Enligt SVT samlades 5 000 anhängare och 25 000 motdemonstranter.

Under söndagen höll det invandringskritiska partiet Alternativ för Tyskland (AfD) ett möte i Berlin som samlade 5 000 anhängare. På mötet talade bland andra Alexander Gauland, en av partiets ledamöter i den tyska förbundsdagen.

Mötet lockade även till sig många motdemonstranter, enligt SVT ungefär 25 000 stycken. De motdemonstranter som SVT intervjuar verkar tro att Alternativ för Tyskland är nationalsocialister, vilket de inte tycker om. En motdemonstrant anser att partiet splittrar och förstör Tyskland.

De AfD-anhängare SVT intervjuar uttrycker oro för landets framtid. Tysken Ralf Schubert som slutit upp vid mötet anser att tyskarna har omyndigförklarats av politikerna och att det till och med var bättre i DDR där han växte upp.

— De tyska barnen håller på att bli i minoritet i skolan, bildningsnivån sjunker, säger Schubert till SVT.

Källa:
Stora demonstrationer i Berlin när AFD höll möte

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Karl AChristian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

”De tyska barnen håller på att bli i minoritet i skolan, bildningsnivån sjunker, säger Schubert till SVT.” Verkligheten närmar sig med stormsteg det samhälle som filmen idiocracy (idiokrati) framställer. Den vita rasen skall fördummas om den inte kan utrotas helt, annars kan Frankfurtskolans teorier inte genomföras. Sionister och deras knähundar kan inte ta över världen så länge det finns normalbegåvade vita kvar. Det är än värre i vårt land med skolan. Ungarna blir lärda idel lögner och en massa nonsens som genusvetenskap, allas lika värde och annat tjafs. Allas lika värde är det mest idiotiska av påfund från folkmordspolitikerna. Fråga… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Den svenska och även tyska skolan är körd fullständigt i botten, helt enligt Frankfurtskolans teser. Lärare sa upp sig: Mitt jobb var att skydda ledningen. Pia Redin arbetade som lärare, men kände till slut att hon inte var till någon nytta för eleverna och valde att säga upp sig. I en debattartikel i Aftonbladet beskriver hon hur jobbet kom att handla allt mindre om eleverna, och mer om administration och att hålla ledningen om ryggen. Hon beskriver stressade elever och bullriga miljöer och hur elevgrupperna blir allt större, samtidigt som lärare förväntas bedöma varje elev utifrån standardiserade formulär. ”Och så… Läs mer »