AFA:s selfie-drottning förlorar vårdnaden om sitt barn

ANTIFASCISM. Den ökända antifascisten Carolina Farraj förlorar vårdnaden om sin dotter enligt ett beslut från Södertörns tingsrätt. Inte ens Farraj själv motsatte sig domstolens beslut.

Carolina Farraj. Selfie: Facebook.

En av den antifascistiska så kallade rörelsens mest välkända ansikten, halvaraben Carolina Farraj, har förlorat vårdnaden om sin dotter. Detta efter att dottern varit placerad i familjehem under fem års tid.

Beslutet som tagits av Södertörns tingsrätt får inga invändningar av varken Farraj eller flickans far. Istället går vårdnaden nu till det par som haft dottern familjehemsplacerad hos sig. Då alla parter var överens avgjordes målet utan huvudförhandling.

Farraj är mest känd för att till skillnad från de flesta antifascister som gärna går långt för att dölja sin identitet och sitt utseende ha publicerat ett stort antal så kallade selfies på sociala medier. Tillsammans med sin ”lesbiska” partner Freyja Arrow – som egentligen är en man – lanserade Farraj under 2017 den antifascistiska podden ”Svartröda Fåret”, som i skrivande stund har hunnit släppa ett avsnitt.

Källa:
Södertörns TR: T 5946-21

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments