AFA gick till anfall – fick ”grisebank” av Motståndsrörelsens aktivister

NORGE. Efter en demonstration i Oslo mot FN:s migrationsavtal gick AFA:iter till anfall mot aktivister ur Nordiska motståndsrörelsen.

Tidigare idag arrangerade den norska föreningen Folrörelsen mot invandring (FMI) en demonstration framför Stortinget i Oslo med udden riktad mot att Norge nu snart ska skriva under FN:s migrationsavtal. Enstaka medlemmar från Motståndsrörelsen deltog privat för att stödja arrangemanget och för att visa sin avsky för regeringens folkmordspolitik.

Efter att demonstrationen var över och hade splittrats upp och Motståndsrörelsens aktivister var på väg hem, blev de angripna bakifrån av AFA:iter vid Egertorget. AFA:iterna kom tätt upp bakifrån och skrek om ”nazister” samtidigt som de började knuffas och slåss. Aktivisterna från Motståndsrörelsens gick omedelbart till motangrepp och fick snabbt kontroll över situationen.

Enligt upplysningar till Nordfronts norska systersida, Frihetskamp.net, ska AFA:iterna fått ”grisebank” innan polisen lyckades ta sig till platsen och sätta alla aktivister i handfängsel. Motståndsrörelsens aktivister släpptes dock snart och bara AFA:iterna fördes bort från platsen av polis. Med gott humör kunde därför Motståndsrörelsens aktivister fortsätta sin färd hemåt.

Tre av AFA:iterna som gömmer sig hos polisen medan Motståndsrörelsens aktivister sätts i handfängsel.

Artikeln kommer förhoppningsvis uppdateras när mer bilder och information inkommer. Vill du höra mer om händelsen kan du också lyssna på kvällens avsnitt av Radio Nordfront där Andreas Haglund Arnesen som var på plats intervjuas om händelsen.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Slipsen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Slipsen
Medlem

Mycket bra jobbat motståndsmän!
Slå tillbaka alla folkfientliga angrepp på alla plan och med alla tillgängliga medel!