95-åring deporteras från USA för att ha arbetat som vakt i tyskt arbetsläger under andra världskriget

JUDISK MAKT. En nu 95-årig före detta tjänsteman i arbetslägret Trawniki fråntogs sitt amerikanska medborgarskap. Nu har han deporterats till Tyskland för att ställas inför rätta för sina ”aktiviteter” under andra världskriget.

Jakiw Palij.

En man vid namn Jakiw Palij, nu 95 år gammal, har idag, tisdag, deporterats från Queens i USA till Tyskland.

När immigrationsmyndigheterna på 1990-talet upptäckte att Palij, som flyttade till USA 1949, under andra världskriget hade arbetat som vakt i arbetslägret Trawniki, ledde det till att han 2003 förlorade sitt amerikanska medborgarskap som han hade erhållit 1957. Nu har han deporterats till Tyskland, där han enligt den judiska telegrambyrån JTA ”kan” komma att ställas inför rätta för sina ”handlingar” under sin tid som lägervakt.

Illegal, statslös krigsförbrytare som inte har begått några krigsbrott

Judar tillhörande New Yorks kongressdelegation krävde förra året att president Donald Trumps administration skulle deportera Palij på grund av att hans ”krigstidsaktiviteter, brott mot mänskliga rättigheter och immigrationsbedrägeri”. Enligt amerikansk domstol hade Palij varit bisittare i rättegångsförfaranden mot arbetsfångar i lägret, även om domstolen inte har kunnat påvisa att han skulle ha utfört några mord.

I ett meddelande från Vita huset som släpptes när Palji hade landat i Tyskland står det att president Donald Trump hade beslutat att Invandrings- och tullmyndigheten skulle ”avlägsna denna krigsförbrytare från USA:s mark”.

”Trots tidigare deportationsbeslut som fattades redan 2004 har tidigare administrationer misslyckats med att avlägsna Palij. För att skydda löftet och friheten för förintelseöverlevare och deras familjer, har president Trump prioriterat avlägsnandet av Palij”, står det vidare i uttalandet.

Trump har satt press på Tyskland

Misslyckandet med att deportera Palij berodde tidigare på att Tyskland, Polen och Ukraina vägrade att ta emot honom. Att dessa länder har tillfrågats beror på att Palij var polsk medborgare härstammande från ett område som nu tillhör Ukraina. På grund av ländernas tidigare vägran har Palij levt som statslös i rött tegelhus i Queens tillsammans med sin fru, som numera är 86 år gammal. Deportationen innebär att paret måste skiljas åt.

Nu har Tysklands utrikesdepartement sagt att deras beslut att acceptera att Palij deporteras till Tyskland visar att landet tar sitt ”moraliska ansvar”. Tysklands sionistiske utrikesminister Heiko Maas säger till tidningen Bild att de som har ”begått de värsta brotten för tyskarnas räkning” ska ställas till svars.

Judarnas hat triumferar ännu en gång

Juden Efraim Zuroff som är Östeuropas chef för Simon Wiesenthalcentret skriver i ett uttalande att en ”14 år lång kampanj har äntligen krönts med framgång; Trawnikivakter förtjänar inte privilegiet att bo i USA och detta har äntligen uppnåtts i natt.”

Juden Edward Mosberg, en 93-årig så kallad förintelseöverlevare från Polen, numera en rik byggherre i New Jersey, säger att trots att ”beslutet kommer sent, är det en bra och positiv handling och vi är tacksamma gentemot USA för att denna djävulska man ska bli straffad för sina brott.” Mosberg sade detta på tisdagen under en tur på Auschwitz’ minnesmuseum i Polen som han besökte tillsammans med fyra republikanska kongressledamöter, som en del av en delegation från ”Åminnelsegruppen från förintelsens djup”.

Källa:
Nazi camp guard Jakiw Palij deported from U.S. to Germany

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Fredrik says:

  Globalisterna är sjuka i huvudet.Alla som har tjänstgjort i Tredje riket skall höjas till skyarna och få dem bästa förmånerna.

 • Slipsen says:

  Det är inget privilegium att leva och bo i avloppet och smältdegeln U.S.A men det är ändå en skam att denne gamle man ska behöva skiljas från sin fru för att judarna och sionisten Trump ska få som de vill. Vad som hände för över 70 år sedan i olika europeiska länder vet ingen med säkerhet men vinnarna skrev historien och där finner fantasierna och överdrifterna inga gränser…

 • Christian Hamilton Christian Hamilton says:

  I dagens högteknologiska värld går det att bevisa att inga gasningar av judar eller andra har förekommit. Nu har sionister och judar bestämt att förintelseförnekelse är olagligt. Det är ungefär som att olagligförklara att man inte tror på häxor, tomtar och troll.

  För mig är det i alla fall helt klart att om man måste göra efterforskning av ”förintelsen” olaglig så har den myten ingen substans och har aldrig inträffat. De som förfäktar den så kallade förintelsen har heller aldrig kunnat framföra teknisk bevisning för den myten. Endast så kallade överlevares vittnesbörd har tagits som bevisning. Det är exakt samma sak som hände under häxbränningens tid. Det var många, högst betrodda medborgare och även barn som hade sett hur häxorna flög till Blåkulla och ve den som sade emot dessa vittnen.

  • Christian Hamilton Christian Hamilton says:

   Vetenskapsmän som påvisade att jorden inte var universums mitt samt att solen inte kretsade runt jorden utan tvärtom, de blev dömda till döden på bål om de inte avsade sig sina påståenden. Den katolska kyrkan med påven i spetsen hade alltså fastslagit att en myt var sann. Myten om den judiska förintelsen lever tack vare att en lögn blir olaglig att motbevisa.

   Den judiska revolutionen i Ryssland under slutet av första världskriget som med sitt skräckvälde avrättade hundra miljoner ryssar, det talar man inte om. De sovjetiska judiska kommissarierna, som på order av sovjetledningen, förföljde och utsatte den ukrainska bondebefolkningen för en hungersnöd av aldrig skådat slag (Holodomor), där åtminstone 10 miljoner ukrainska bönder dog, det talas det heller inte om. Det är viktigare att framhålla judars död som som mycket mer fasansfullt än alla andra folks umbäranden och avlivningar orsakade av ”guds utvalda”.

 • Gunnar says:

  Så fruktansvärt vansinnigt och Amnesty och andra applåderar. Vedervärdiga värld vi lever i. Jäkla tur att det åtminstone börjat blåsa i rätt riktning.

 • Anders Jonsson says:

  JUDARNAS hat är obegränsat, upphör aldrig, ärvs från generation till generation, och måste krossas.

 • Allan says:

  Dumljugar, nu har de ju genom sin jakt på att hålla judebluffen ”förintelsen” vid liv bevisat att repatriering och upphävande av medborgarskap är möjligt, något som (((de))), deras media och deras handgångna (((SD))) här hävdar är omöjligt.

 • Karl A says:

  Kan inte någon smuggla in en cyanidkapsel åt stackarn?

  • Henke Himmlär says:

   Att bli gammal och dö i ett europeiskt fängelse är sannolikt trevligare än att bli gammal och dö någon annanstans i Europa eller Nordamerika.

   • Karl A says:

    Skulle du som vit 95-åring vilja hamna i ett fängelse vars klientel till 98% består av negrer och araber? Tommy Robinson har berättat att han fick en cell på bottenvåningen så att klientelet på våningarna ovanför kunde urinera och kasta avföring på honom – eller du kanske tror att han kommer att få en VIP-cell?

 • Daniel says:

  Återigen döms en man för brott han ej har begått. Det skulle inte förvånat mig om han inte har dödat en enda jude. Men det lär vi aldrig få veta, då de slår ihjäl honom innan han får berätta sin version av historian för världen.

 • Aslaug-Amanda says:

  Och där försvann min sista bit av respekt för Trump…

  Stackars man, någon som inte gjort annat än gott, fy fan alltså

 • peckerwood says:

  da er det håp om at folkeforæderen merkel blir stillt for retten for sine sjuke krigsforbrytelser da: ”Tysklands sionistiske utrikesminister Heiko Maas säger till tidningen Bild att de som har ”begått de värsta brotten för tyskarnas räkning” ska ställas till svars”


 • Lämna ett svar