90-årig kvinna våldtagen av hemtjänstpersonal

INRIKES. En 90-årig kvinna i Uddevalla ska i tisdags ha våldtagits av hemtjänstpersonal i sitt eget hem efter att hon fått hjälp med att duscha.

Det var i tisdags som en 90-årig kvinna i Uddevalla, enligt egen utsago, ska ha blivit våldtagen av en man från hemtjänsten i sitt hem efter att hon fått hjälp med att duscha.

— Det är helt ofattbart, säger socialchefen i Uddevalla Roger Granat.

Mannen som ska ha begått övergreppet greps av polisen under fredagen. Han släpptes igen, men är fortfarande skäligen misstänkt för brottet.

Kommunen har gjort en polisanmälan och en lex Sarah-anmälan. Personen som ska ha utfört våldtäkten har sagt upp sig, enligt Granat.

Det är inte första gången hemtjänstpersonal misstänks för att ha våldtagit en vårdtagare. I maj skrev Nordfront om att en man i 25-årsåldern misstänktes för att ha våldtagit en 80-åring i Bromma.

Källa:
Polisen misstänker: 90-årig kvinna har våldtagits av hemtjänstpersonal

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
InnateusChild-Of-GodGrottbjörnennordboFreke Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Jim
Medlem

Det vimlar av somalier inom äldreomsorgen nu.
Att det kunde bli så??? Vi behöver ju kvalificerad arbetskraft från andra länder.
VARSÅGODA!!!

Freke
Medlem

Brunifieringen och våldtäkterna håller samma takt.

nordbo
Medlem

Likt vad den Röda Armen (bolshevism) höll på med inom sin krigföring så utmärker sig Islam idag på samma sätt. I detta fall så handlar det inte om trasiga sexuella böjelser, utan våldtäkt från svartimporten är en krigföring som ingår i den radikaliserade läran om att förakta oss här i väst – handlar om att förnedra under tiden man ”tar över”

Denna kvinna ska alltså få känna på ett trauma,en förnedring i hennes sista dagar.

Det här måste vara fall nummer 103837456346843678 som den liberala demokratin har på sina händer i Sverige.

Grottbjörnen
Medlem

ja det är så det skär i hjärtat, det kunde ha varit min rullstolsbundna mamma, det gör ännu mer ont att ingen gör något åt detta och bestraffar dessa individer privat som man gör i ett friskt samhälle, utan tror (önsketänker) att det ska räcka med att rösta på SD var fjärde år

nordbo
Medlem

Du efterlyser mer hämdaktioner alltså.
Vad jag har sett under alt media under 4-5 år så kan man räkna det på en hand – mörkertalet är förhoppningsvis högre då.

Grottbjörnen
Medlem

ja faktiskt så efterlyser jag det, det skulle vara ett tecken på att samhället fortfarande har friska delar, ett friskt samhälle dödar sånahär individer, det skulle inte ens behövas en rättegång i ett friskt samhälle, jag tror på, folkets domstol, en döende ek eller hassel kan verka helt förtorkad och borta, men om det kommer ett regn så kan det jävlen växa tillbaka och strypa allt ogräs runt den

Child-Of-God
Medlem

min misstanke är att vi har någon som styr landet, som egentligen hatar oss. och som jag förstått så delar Löfven flera erfarenheter med den falska profeten Muhammad. ni vet den där pedofilen som på 600-talet gick runt och hotade folk till döds om de inte bugade sig för hans vanföreställning, han som korrumperade de heliga skrifterna och som förbjöd sina efterföljare att forska i NT och GT? den där fan som stal, mördade och förstörde, och som Jesus Kristus mycket tydligt hade varnat för drygt ett halv millenium innan. den jäveln idoliseras i dagens värld som om hans liv… Läs mer »

Innateus
Gäst
Innateus

Moderslösa då, ska inte de hjälpas? Är det bara män som blir massmördare av att vara faderslösa, eller gäller det kvinnor också?

Child-Of-God
Medlem

finns inget i den heliga bibeln, mig veterligen, som ens antyder att vi inte ska hjälpa behövande.

och vad det är som gör folk till massmördare kan man ju fundera på, men jag rekommenderar att bara söka Ljuset, för de som söker att förstå mörkret riskerar att fastna där i och aldrig komma därifrån.

nordbo
Medlem

de så kallade (((nya översättningarna))) skiljer sig rätt avgörande – hålla sig till gammelsvenskan är vad som man såklart bör göra – om man nu vill finna sig i det,och där.

Child-Of-God
Medlem

Ja ju äldre desto bättre.

Sen kan jag tipsa om Uppenbarekseboken. tex kapitel 13 varnar för att Djävulen ska få kontroll över alla språken. och det var givet mig av anden. den heliga och sanna anden hoppas jag synnerligen. att det rör mänskliga översättningar