8-årig pojke dödad av tåget i nytt illdåd från migrant

MÅNGKULTUREN. En 8-årig pojke dog under förmiddagen i Frankfurt am Main då en man med eritreanskt medborgarskap knuffade ner honom på spåret framför ett inkommande höghastighetståg. Även pojkens mamma knuffades ner på spåret, men lyckades ta sig upp och undkom med oklart skadeläge.


Skärmbild från Hessenschaus webbsida.

Det var vid tiotiden på måndagsförmiddagen som en 8-årig pojke i Frankfurt am Main knuffades ner på spåret framför ett inkommande snabbtåg från Düsseldorf. Även pojkens mamma knuffades ner på spåret men lyckades ta sig upp på en gångstig mellan perrongerna.

Enligt ett uttalande från polisen träffades pojken av tåget och dog på platsen. Hans mamma fördes till sjukhuset med oklart skadeläge.

Gärningsmannen, enligt polisen en invandrad afrikan från Eritrea, försökte sedan knuffa ner en tredje person på spåret, men den personen lyckades undkomma.

Förövaren, som beskrivs som en ”mörkklädd” man i fyrtioårsåldern, försökte sedan fly från stationen men hindrades av vittnen som höll honom kvar tills polis anlände.

Frankfurtpolisen har arresterat den misstänkte gärningsmannen och håller nu på att utreda omständigheterna kring attacken. Enligt de som bevittnade händelsen verkade det som att mannen var helt okänd för offren.

Enligt lokal media var tågstationen full av barn när attacken skedde. ”Folk bröt ihop tjutande”, beskrev ett ögonvittne som befann sig ombord på det inkommande tåget.

Polis och brandmän var på plats i en dramatisk insats med 16 ambulanser och en helikopter, då flera resenärer och förbipasserande behövde vård.

Systemmedia, bland annat public service, nämner inget om mannens härkomst utan mörkar att det rör sig om en migrant.

Det är bara en dryg vecka sedan en liknande kallblodig attack inträffade i Voerde i västra Tyskland. Vid det tillfället dödades en 34-årig mor av en invandrare som fick ”plötslig lust att mörda”.

Källor:
Child dies after being pushed in front of train in Frankfurt
Mutter und Kind vor ICE gestoßen – Achtjähriger stirbt

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

15
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
BoFredrikanordboPerPåläst Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Caesar-Aurelius
Medlem

Dags att vakna snart, alla jävla sossesvin och vidriga borgaras, eller skan ni vänta tills ni själva ligger på ett tågspår?

Anders Jonsson
Medlem

Det går inte att uttrycka bättre eller mer pedagogiskt, och det menar jag verkligen…!

Per
Medlem

Dom kommer aldrig att vakna; uppfödda på sjuka kulturmarxistiska ideologier och naturvidriga teorier, och utan en sunt fungerande hjärna med förmågan att logiskt och värdeneutralt dra slutsattser från verkligheten.

Senaste valet var en obehaglig ögonöppnare.

nordbo
Medlem

hur många av dessa ca:1 miljon SD-röstare
finns det med vimplar idag ”heja immi”.?

Där lyckades dom tyvärr bra med att förlänga den logiskt normala rösten till NMR .. eller hur!
Säkerligen ett femsiffrigt antal under den kontrollerade oppositionens tid – Vakna där istället.!

Vera
Medlem

Som sagt igen: Håll Er långt in i perrongen från spåren innan tåget stannar vi har samma omhuldade klientel.

Påläst
Medlem

Kan hända på trottoaren också.

En neger puttade en ung man framför tunnelbanan i Stockholm för kanske ett år sedan. Eftersom Tyskland har 8-9 gånger fler invånare än Sverige så motsvarar det 8-9 fall i Tyskland.

nordbo
Medlem

Tyskland med Sverige agerar som en öppen och fri gigantisk rastgård (mentalsjukhus)

Caesar-Aurelius
Medlem

comment image

Caesar-Aurelius
Medlem

comment image

Vera
Medlem

Något för oss att sätta upp vid T banestationerna med svensk text OBS !! Stå inte för nära spåren innan tåget stannar – HMF lagen tillåter nog inte sanningen som den tyska texten.

Vint
Medlem

En rysk man i Berlin slåss med gäng ”berikare” för att de taffsat hans fru.
https://www.youtube.com/watch?v=HdiBy-0yfNU

nordbo
Medlem

Ingen hjälpte till – mycket starkt och ihållande av honom.

Fredrika
Medlem
Fredrika
Medlem
Bo
Medlem

Att för skattepengar lotsa in sådana som hatar oss är utstuderat jävelskap. Själva slipper de som bestämmer se något blod på sina händer. Blodet finns naturligtvis där ändå!! Västeuropas folkfientliga ledare jobbar vidare enligt en vidrig plan. Då de stora massorna vaknat och insett, så kommer en hård dom över förrädarsvinen.