70-årig kvinna skrev kritiskt om invandrare på nätet – åtalas för åsiktsbrott

INRIKES. En kvinna i 70-årsåldern åtalas för åsiktsbrottet hets mot folkgrupp efter att hon skrivit kritiskt om muslimer och invandrare på nätet.

En kvinna i 70-årsåldern från Borlänge åtalas för åsiktsbrott efter att hon på Facebook skrivit kommentarer som kritiserat muslimer och invandrare. Kommentarerna ska ha skrivits vid ett flertal tillfällen under år 2017 och kvinnan åtalas nu för fyra fall av hets mot folkgrupp.

Den nu åtalade kvinnan är den andra äldre damen som på kort tid blir utsatt för den vansinniga lagen om hets mot folkgrupp. Så sent som i går hölls rättegången mot Nordiska motståndsrörelsens hedersmedlem Vera Oredsson i Falun.

Källa:
Kvinna åtalas för hets mot folkgrupp

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
AllanKarlKarl ASigfrid_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Något säger mig att Löfvén kommer tillkalla krismöte, där han och alla hans ministrar diskuterar vad detta kräver för respons. Våldtäkterna och morden spelar ingen roll, det är förstås åsiktsbrotten som betyder något.

Sigfrid
Medlem

Helt sjukt hur rättssystemet kan lägga så stora resurser på att trakassera de svenskar som byggt upp vårt samhälle.Men när invandrare begår våldtäkter och andra övergrepp mot svenskar så finns det inga resurser.

Karl-Путин A
Medlem

Att jämställa romer med somalier är alltså HMF – i mina ögon borde bägge grupperna känna sig smickrade.

Karl
Medlem

Detta medan våra svenska flickor och kvinnor antastas, misshandlas, våldtas och mördas av rasfrämlingar på löpande band.

Allan
Medlem

Glöm inte att det är kroksnokarna som i grund och botten är ansvariga för allt elände. Det bevisar två (((bank)))räddningar.