7-årig pojke utnyttjades i prideparad

HOMOLOBBYN. I en film som nyligen publicerades på internet kan man se hur en sjuårig pojke utnyttjas av homolobbyn för att normalisera transsexualitet och sexualiseringen av barn.

Filmen är från Los Angeles Pride Parade från 10 juni i år och visar en sju år gammal pojke klädd i regbågsklänning och högklackat och deltagarna som hejar på honom när han dansar i paraden.

Den könsförvirrade pojken, som enligt mamman föddes som Ryder men som nu kallar sig för Milan, ska ha deltagit i paraden tillsammans med sin mamma och syster.

— Jag bestämmer inte vad mitt barn ska klä sig i eller hur han ska uppföra sig när det kommer till sakerna han tycker om, säger mamman till nätsidan newsflare.

Se filmen nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
KarlGrottbjörnenGunnar_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Tala om trauma det kommer innebära senare i livet för denne blivande man, att ha exploaterats och exponerats på detta vis.

Enormt hyckleri för övrigt när myndigheter gör så stor sak av att man försöker aktivera 16- och 17-åriga personer politiskt, som att det skulle vara att utnyttja minderåriga – men detta får ingen kritik.

Grottbjörnen
Medlem

vågar inte ens tänka på alla bögpedofiler som står med i paraden, på sätt och vis så är det barnporr för det är ett sätt att tillfredsställa dom sexuellt

Gunnar
Medlem

Kräks

Grottbjörnen
Medlem

syns i ögonen på barnet att HAN mår skit, hoppas att han är stark nog att inte knarka eller supa sönder sig senare i livet eller tar livet av sig som vuxen, som så många andra stackars barn som har blivit utsatta för SEXUELLA ÖVERGREPP, utan går över på den goda sidan istället…

Karl
Medlem

Bögjävlarna våldtog honom säkert också!