63 personer skjutna och 10 mördade i Chicago under helgen

USA. Bara under loppet av förra helgen har 63 personer blivit skjutna i den mångkulturella staden Chicago. Tio personer ska ha mördats i det som kallas för en ”krigszon” av ambulanspersonal.

Ett stort antal människor är skadade efter skottlossningar sedan i fredags i den amerikanska storstaden Chicago. En ambulansförare beskriver helgen som en ”krigszon”.

— Vi vet att några av händelserna var målinriktade och relaterade till gängkonflikter i dessa områden, sa polischefen Fred Waller under en presskonferens i söndags.

Mångkulturella Chicago klassas som en av de dödligaste städerna i USA och är ironiskt nog också en av städerna i USA med strängast vapenlagar. 29,7 procent av befolkningen i Chicago består av latinamerikanare och 29,3 procent av afroamerikaner. Andelen vita i befolkningen sjunker och ligger nu på 32,6 procent, jämfört med 45,3 procent år 2010.

Se klipp från helgens nyhetssändning om Chicago nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
DonnieRokvikenValhallaPierreKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Allan
Medlem

Chimpcago, when we let the jews do monkey business in our cities.

Karl-Путин A
Medlem

Jag har bott i Chicago i två veckor för en massa år sen. Det var hur lugnt som helst, man kunde vistas på de flesta gator även nattetid. Jag körde bil sammanlagt 50 mil i stan, så jag fick en ganska bra överblick av situationen, även negerghettona.

Men nu ser vi resultatet av att den vite mannen släpper på tyglarna och överlåter ”ordningen” åt mutanterna, då breder djungeln ut sig. Samma fenomen ser vi i våra ”utsatta områden”; skjutningar, knarkhandel och avrättningar dagarna i ända.

Rokviken
Medlem

Den vita kognitiva hjärnan valde att flytta och med all rätt.

Pierre
Medlem

Svartbrun självsanering.

Valhalla
Medlem

Mångkultur och demokrati är en garant för kriminalitet, våld och massor av mord. Det är ingen åsikt utan fakta.
Germansk befolkning (endast) samt diktatur med stenhårda raslagar och förbud mot kuturmarxism är enda garanten för ett bra samhälle.

Donnie
Medlem

Som en kvinna sa , om det var twitter eller något annat socialt media kommer jag inte ihåg . ” It’s easier to get back form a hit of an Atomic bomb than from N****rs ”

Karl-Путин A
Medlem

Nu är siffran uppe i 74 – sacka om självsanering.