42 procent av alla barn under sex år i Västtyskland är rasfrämlingar

FOLKUTBYTE. En ny studie från den tyska statistiska centralbyrån visar hur demografin i Tyskland förändrar sig och hur tyskarna går en framtid till mötes där de kommer att bli en minoritet i sitt eget land.

En ny tvåårig studie som den tyska statistiska centralbyrån har genomför visar hur invandring av rasfrämlingar och utvandring av tyskarna till och från Tyskland drastiskt har ändrat demografin i landet. I Västtyskland, där folkutbytet är som störst, har 42 procent av alla barn under sex år nu ”invandrarbakgrund”.

År 2018 utvandrade 82 000 flera tyskar från Tyskland än de som återvände – en trend som pågått sedan 2005. Under de senaste två åren har 217 000 tyskar emigrerat.

Födsel- och dödstalen ser också mörk ut i Tyskaland. Inom loppet av de senaste två åren har 500 000 fler tyskar avlidit än vad som fötts, med resultatet att Tyskland har förlorat 717 000 invånare.

Som en motvikt till detta är ”internationell invandring” till Tyskland extremt hög. År 2017 invandrade runt 1,4 miljoner utlänningar till Tyskland och i tillexempel Frankfurt är nu tyskarna en minoritet.

Idag har var fjärde invånare, eller 19,3 miljoner människor, i Tyskland så kallad invandrarbakgrund.

Källor:
42% of children under 6 in West Germany come from migrant background, study reveals
42% av alle barn under 6 år i Vest-Tyskland er rasefremmede

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
KlausCaesar-AureliusKarl-Путин AAndré Devecseri Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
André Devecseri
Medlem

Och just detta röstar tyskarna för. ”Buu huu, sex miljoner gasade juuudaaarrr, vi faar ALDRIG glömma, ALDRIG förlaata, ALDRIG tillaata det att ske igen”.

Ihr dummen Deutschen, nehmt euch doch verdammt nochmal zusammen!

Karl-Путин A
Medlem

Fin grammatisk syntax där. Leider ist die Situation in Schweden genauso schlimm.

Räknat på antal produktiva livmödrar är vi svenskar redan i minoritet. När dagens 60-plussare har dött ifrån om 20-30 är kommer det att inträffa en turboeffekt i statistiken och de sista svenskarna kommer att grimasera som fågelholkar och undra hur fan gick detta till.

André Devecseri
Medlem

Jadu, hur fan gick detta till? En liten ledtraad: dessa ”konspirationsteorier” vi saa länge framfört kanske möjligtvis inte blott var konspirationsteorier trots allt.

Caesar-Aurelius
Medlem

Man undrar ju hur många tyskar som idag hävdar att lösningen är: Återvandring, sterilisering, nackskott.

Klaus
Medlem

Det blir inte bättre för svenskarna. De blev lika rädda för nationalism som de flesta tyskarna. Européerna runtomkring tittade noggrannt på oss hur vi behandlade de turkiska ”Gastarbeiter” (som skulle lämna Tyskland om det inte fanns jobb). När våra 2 restländer DDR och BRD fick gå ihop var Tyskland igen för stort och för starkt för franskmän och Rothschild’s efterblivna britter (som beter sig som om de gjorde alltid bara något positivt och mänskligt i historien). Efter ny främlingsinvasion i det ockuperade Tyskland hände brandattacker mot flyktningsförläggningar i Rostock och Hoyerswerda och det internationella skriket var jätte stort. Attackerna var… Läs mer »