4 av 10 unga amerikaner tror inte på den officiella versionen av ”Förintelsen”

USA. Enligt en nyligen genomförd undersökning har hela 66 procent av unga amerikaner inte en aning om vad koncentrationslägret Auschwitz är. 41 procent av dem tror dessutom inte på att sex miljoner judar dog i ”Förintelsen”.

Judisk makt-organisationen The Conference on Jewish Material Claims Against Germany genomförde nyligen en undersökning om amerikaners kunskaper om ”Förintelsen”, och den visar att en väldigt stor andel av USA:s befolkning inte tror på lögnen om sex miljoner mördade judar. 31 procent av de tillfrågade tror att mindre än två miljoner dog, och bland unga är siffran hela 41 procent. Dessutom kan 49 procent av unga amerikaner inte namnge ett enda koncentrationsläger, och 66 procent av dem har ingen aning om vad Auschwitz är.

Detta har fått judar i USA att gråta ut. Bland annat har nyhetskanalen ABC intervjuat ”överlevaren” Marie Silverman som ojar sig över att så många amerikaner inte längre köper de judiska lögnerna om ”Förintelsen”.

— Det här är väldigt känslosamt för mig, mina släktingar avrättades av nazisterna. Det du berättar för mig är helt ofattbart, att de inte kan det här, säger judinnan.

De amerikanska myndigheterna ser mycket allvarligt på att så många amerikaner inte köper judarnas version av ”Förintelsen”. Nyligen författades ett lagförslag kallat “Never Again Education Act” i USA:s kongress som vill förmå skolorna att införa mer indoktrinering om den judiska lögnen.

Källor:
Holocaust survivor reacts to study showing 2/3 of millennials don’t know what Auschwitz is
New Survey by Claims Conference Finds Significant Lack of Holocaust Knowledge in the United States
‘Never Again Education Act’ to teach American students about the Holocaust

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
PatrikChristian HamiltonSverkerAnders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Härliga nyheter.

Krossa JUDE-makten!

Hell seger!

Sverker
Medlem

Det är bara en tidsfråga nu tills alla, utom juden, kan bekräfta att ”förintelsen” är världens genom alla tider största kända bluff, största bedrägeri, största utpressning på pengar.
Som den store ledaren sa: – Det kommer en tid, när världen förstår, att jag hade rätt!

Christian Hamilton
Medlem

Och jag känner instinktivt att den störste hade rätt där också.

Patrik
Medlem

Underbar nyhet på den stores födelsedag!