29 narkotikamisstänkta vid ravefest

INRIKES. Under natten mot lördagen slog polisen till mot en ravefest i skogen utanför Hjo, vilket resulterade i att 29 personer nu misstänks för narkotikabrott.

29 personer misstänks för narkotikabrott sedan polisen slog till mot en ravefest i Hjo under natten mot lördagen.

— Vi har tagit i beslag en mängd narkotika av olika slag, men jag kan inte säga vilka sorter det rör sig om utan det måste testas först, säger jourhavande förundersökningsledaren vid polisen i Skövde till Sveriges radio.

Den tillståndsgivna ravefesten fortsatte även nästkommande natt, dock utan polistillslag.

Källa:
Tillslag mot ravefest – 29 personer misstänks för narkotikabrott

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

17 Kommentarer till "29 narkotikamisstänkta vid ravefest"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare
Hade polisen gjort sitt jobb hade det blivit 290 gripna. Jag känner, genom mitt jaktintresse, en kvinnlig polismästare ute i obygden. En sommardag för några år sen när jag var ute och åkte såg jag att hon och familjen satt ute i trädgården, så jag stannade till. Både hon och hennes man, också polis, blev glada och bjöd in på kaffe. Birgitta (fingerat namn) beklagade sig att skogen i närheten hade blivit hemvist åt ravefestare som förde sånt oväsen på nätterna att huset skakade. -Du är ju polischef och jag antar att du har ditt tjänstevapen hemma i vapenskåpet, varför… Läs mer »
Fredrika Lampenschirm
Gäst
Nybörjare
Fredrika Lampenschirm

Jag var på ravefester för nu ganska länge sedan. Det var kul. Såg aldrig skymten av några droger men jag var väl ”blind” för sådant. Blev aldrig neddrogad av lömska typer eller erbjuden. Kanske måste man utsända en viss vibration för att signalera att man är med på sånt, som homosignaler, typ.

Men Andersson: Hur är det med Polisens förordningar? Hade dessa poliser kunnat gå in på eget bevåg pga misstänkt narkotikabrott, utanför arbetstid och -uppdrag?

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare
Hade dessa poliser kunnat gå in på eget bevåg pga misstänkt narkotikabrott, utanför arbetstid och -uppdrag? Polisen har alltid rätt att ”gå in” om man misstänker brott. I det aktuella fallet bestod de kända brotten i att det saknades tillstånd och att ravearna stal ström från en luftledning till sina förstärkare på många tusen Watt. Hade man gjort ett tillslag hade säkert även narkotikabrott kunnat konstateras. Det lustiga i sammanhanget var att Birgitta i egenskap av polischef hade kunnat fatta beslut och sammankallat några polispatruller, men för att slippa kritik i media? valde hon att låta sig och hundratals andra… Läs mer »
Peter H. Norrland
Gäst
Nybörjare
Nämen!?? Används det narkotika på ravefester!!???? Jag har ju nämligen läst en massa kommentarer i nordfronts senaste artikel om en planerad ravefest i en fabrik att ”på såna här fester dricker man minsann bara vatten och har roligt hela natten” med spastiska neger-rörelser i hela kroppen, trots att det är uteslutande vita där! Jag hoppas att de flesta kommentatorer då var rödingtroll och inga NS med tanke på deras syn på narkotika och de desperata lögnerna att dölja det faktum att det faktiskt används en hel del knark på dessa (((vita))) fester! Skaffa er för faan ett liv istället, börja… Läs mer »
? Stampgroda
Gäst
Nybörjare
? Stampgroda
Jag var själv bjuden på ett par ravefester. Det roliga med dem var att de var ganska fantasifulla när det kommer till val av lokaler. Det förekom inga droger från min sida eller inom min dåvarande umgängeskrets. Vi drack ganska lite alkohol också vill jag minnas. Men inställningen till droger var ganska liberal och den ultimata upplevelsen skulle uppnås om man tog ecstasy. Så jag vill tro att droganvändning förekom men kan inte påstå att någon av oss såg något. Sedan var vi medvetna om incidenter såsom med en som fick en törstattack av sitt ecstasyrus och drack 6 liter… Läs mer »
Daniel
Gäst
Nybörjare
Daniel

Inte direkt relaterat, men skulle gärna se investeringar, ekonomi, uppbyggnad av kapital som ämnen som nordfront tar upp.
Säg att man vill bygga upp kapital som man kan leva på i framtiden men vill inte investera i direkt folkfientliga saker.

Oscar Dirlewanger
Gäst
Nybörjare
Oscar Dirlewanger

Knarkar Jävlar.

Arabic love
Gäst
Nybörjare
Arabic love

Shoo , köp min gasballong du kan betala natura

nyfiken
Gäst
Nybörjare
nyfiken

Musiken är fantastisk människorna är vita, många är nationella. Människorna som är där dricker öl eller är helt nycktra. fåtal knarkar idag och det är aldrig bråk.

~Näthat 1488~
Gäst
Nybörjare
~Näthat 1488~

Så kan det givetvis vara ibland, men det stämde inte denna gången i Hjo. Det var massor av droger och en hel del HBTQ-patrask på plats. (Kollega var där)

Bombad
Gäst
Nybörjare
Bombad

Att som vuxen individ inte få bestämma om man vill ändra sitt eget medvetande, är naturligtvis inte under några omständigheter förenligt med att leva ett liv i frihet.

Vissa svampar och växter fungerar som verktyg för att ändra sitt medvetandetillstånd och få en större förståelse för universum.

Det går även att ändra sitt medvetande tillstånd utan dessa hjälpmedel, genom meditation och dans till exempel.

Själva essensen i frihet är att få bestämma över sitt eget medvetande sina egna tankar och sin egen kropp.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Jo tack, det har vi ju kunnat konstatera med dig – tyvärr verkar din ”ändring” inte ha lett till något positivt.

Senilsnigel
Gäst
Nybörjare
Senilsnigel

Problemet med droger är att det inte uteslutande påverkar den enskilde individen. Överdoser kostar samhället stora pengar. Dessutom riskerar det att ge eventuella barn fosterskador och funktionsnedsättningar som autism med mera.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Jaha du, begriper nog du inte tuggar kantareller jag.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Det ska ta mig fan inte få förekomma narkotika bland vita ungdomar, eller bland vårt folk och ras överhuvudtaget för den delen, min gode man!

Handschar
Gäst
Nybörjare
Handschar

Psy trance. Garanterat.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Fan ta dem som smugglar in smörjan bland de våra, jag hatar det äckliga slöddret.
Äckliga undermänniskor!

wpDiscuz