Jasmina, 21, mördades av afrikan – Facebook stänger av sörjande syster

SKANDAL. 21-åriga Jasmina mördades av sin 32-årige afrikanske pojkvän när hon ville göra slut. När sörjande anhöriga till Jasmina försöker informera sina vänner om vem mördaren är och kallar honom för smuts blir de avstängda från Facebook.

Förra veckan mördades 21-åriga Jasmina i Vällingby. Samhällsnytt kunde i måndags avslöja att 32-årige Patrick Opiyo kort efter mordet anmälde sig själv till polisen och har erkänt brottet.

Ugandiern Patrick ska ha varit Jasminas pojkvän men Jasmina ville göra slut och detta skall vara motivet till att hon mördades hemma hos Patrik torsdagen den 8 februari.

Patrick har sedan tidigare två minderåriga barn som är födda i Sverige. 1998 fick han permanent uppehållstillstånd i Sverige och 2011 blev han svensk medborgare. Då han fortfarande har kvar sitt medborgarskap i Uganda har åklagaren begärt honom häktad då man fruktar att han annars ska fly tillbaka till sitt hemland.

Sörjande släktingar censureras på Facebook
En av Jaminas sörjande systrar ska efter mordet ha postat en bild på Patrick och pekat ut honom som mördare på Facebook. I inlägget kallade hon också mördaren för ”smuts”. Detta ledde till att hennes inlägg blev borttaget och att hon blev avstängd och varnad av Facebook som inte hade någon förståelse för systerns sorg och ilska.

Klicka för större bild.

Enligt uppgifter till Nordfront ska andra anhöriga till Jamina också ha gått ut med information om mördaren och fått sina inlägg borttagna på Facebook.

Tyst och opersonlig rapportering i MSM
Rapporteringen i etablerad media har varit förhållandevis tyst och opersonlig. Namn och bild på den döda kvinnan har inte publicerats. Sin vana trogen vägrar lögnpressen också att namnge den afrikanske gärningsmannen.

Fallet kan jämföras med mordet på Tova i Hudiksvall där både hon och den jämngamle gärningsmannen uppmärksammades flitigt i media under lång tid. I det fallet var gärningsmannen en svensk och då gick det bra att hänga ut honom. Det gick även bra att i media hänga ut svenska män som påstås ha kränkt eller ofredat kvinnor under #MeToo-kampanjen.

Men en 32-årig afrikan som mördar en över tio år yngre vit kvinna när denne vill lämna honom, om detta vill svensk media inte berätta.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

16
Lämna en kommentar

Please Login to comment
13 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
SigfridSnRokvikenKarl AUlf Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl
Medlem

Smuts!

Karl-Путин A
Medlem

Smuts är vackert och lättstädat i sammanhanget.

Kim
Medlem

fy faen va vidrigt

Anders Jonsson
Medlem

Död åt (((svensk))) media och åt (((Facebook))).

Hell seger!

Jim
Medlem

Smuts[censur]

Tess
Medlem

Vet inte vad jag tycker är vidrigast, rasblandningen, mordet, (((msm’s))) nedtystande eller (((fb’s))) censur. Det är så mycket fel och vidrigt i all misär. #landetuppochner

Väldigt välskriven och oerhört nödvändig artikel iallafall.

Fredrika
Medlem

(((FB))) och (((MSM))) ska gå under.

Tors Spjut
Medlem

Once you go black, we never take you back

Fredrika
Medlem

Det enda vi kan göra för att rädda kvinnorna är att ta över Norden. Kvinnir följer maktens ideal. Eftersom makten har rasblandingsideal instigerade av makten, tycker kvinnorna att deras maktspråk är sexigt och ”kärleksfullt” att följa. När vi har makten kommer bara psykiskt sjuka kvinnor att kunna tänka sig rasblandning för då är det våra samhällsideal som kvinnorna och även betamännen kommer att anse vara självklara. Vi mäste se till att byta ut deras ”självklarheter” som är anstiftade för att vårt folk ska gå under till alla folks självklara själklarheter.

Christian Hamilton
Medlem

Synnerligen bra skrivet Fredrika!!!

Sn
Medlem

En normal tjej hade aldrig varit intresserad av någon främling alls. Alla rasblandare är redan psykiskt sjuka faktiskt, precis som du nämnde.

Ulf
Medlem

Smuts.

Daniel
Medlem

Nigger sympatier tiderna är snart över.

Ulf
Medlem

Då vet vi, (((Face book))) älskar mördare och håller dem högre än deras offer.
Det känns så skönt att jag aldrig varit med i den smutsen.

Rokviken
Medlem

Hur kan en vit vacker ung kvinna liera sig med en primat?
Kanske hon tänkte; allas lika värde, ingen är illegal, alla har samma rätt att befinna sig i vårt land,vi måste hjälpa dem som är svaga etc.
Allt detta är altruism och i kombination av självförakt utan dess like. En destruktion som vi har tillåtit och nu måste bryta för ALLTID.

Sigfrid
Medlem

Facebook och MSM är alla judens redskap som används för att mörka invandringens alla negativa följder för det vita Europa.