Lifsferill #17: Surkål och Konservering

KOST. I det sjuttonde avsnittet av Lifsferill pratar vi om Surkål och konservering med ingen mindre än Pär Öberg.

I detta avsnitt av Lifsferill tar Daemon, Tobias och Peter ett snack med Pär Öberg om Surkål och konservering.

Listen to ”lifsferill #17: Surkål och Konservering” on Spreaker.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
André DevecseriRokvikenKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Surkål är en mycket intressant maträtt, den balanserar det stekta eller kokta fläsket så fint. Man kan säga att surkål (Sauerkraut) är lite som svenskarnas bruna bönor eller löksås i fläsksammanhang. Hinner tyvärr inte lyssna på programmet ikväll.

Vill passa på att nämna att kantarellsäsongen på våra bohuslänska breddgrader äntligen har kommit igång. Tidigare i sensommar/höst har det varit ett fantastiskt sopp(svamp)år.

Rokviken
Medlem

Surkål är supergott. Trodde att svampåret var förlorat pga den varma och torra sommaren. Men ni har tur på västsidan. Regnet kommer oftast från det hållet :)

Karl-Путин A
Medlem

Det kommer nog även i resten av landet, fast något försenat :)

André Devecseri
Medlem

Älskar surkål, inte minst i vitt vin serverat med kryddstark paprikakorv eller köttgryta.