2017 – några tankar kring #MeToo, gruppvåldtäkter och samtyckeslagen

KRÖNIKA. Paulina Forslund blickar här bakåt på det gångna året och resonerar kring #MeToo, gruppvåldtäkter och samtyckeslagen.

Aldrig tidigare har det anmälts fler våldtäkter i vårt land och aldrig förr har så många våldtäktsmän gått fria.

I skuggan av den minst sagt hätska lynchstämning som fått råda sedan #MeToo-kampanjen såg dagens ljus i höstas så har de verkliga kvinnoövergreppen tillåtits fortgå. För vad är väl en gruppvåldtäkt jämfört med Martin Timells påstådda ”sexistiska och rasistiska” kommentarer? Inget om man frågar gammelmedia. Det har talats och skrivits med stora ord om en ”kvinnlig revolution” och att striden nu tas för att förhindra övergrepp.

Nonsens! Det enda dessa uppviglare vill hetsa mot är svenska heterosexuella män. De vill slå i sista spiken i kistan och frånta männen det lilla av sexuell utstrålning som kan tänkas finnas kvar efter årtionden av systematisk feminisering. Nu menar jag såklart inte att jag skyddar män som begår övergrepp mot kvinnor. Det jag syftar på är den hets som #MeToo-kampanjen fört med sig i form av angiveri gentemot det naturliga sexuella samspelet mellan man och kvinna.

Det finns främst två saker som milt sagt stör mig kring den här kampanjen och det är för det första den strutsmentalitet som råder. Man väljer helt enkelt att totalt ignorera verkliga och allvarliga övergrepp som svenska kvinnor utsätts för i vårt land. Grupp-/överfallsvåldtäkterna har blivit lika vanligt i Sverige som Tex Mex till fredagsmyset och allt färre brott av den här typen klaras upp. Orsaken är enkel. Polisen hinner inte med att utreda dessa brott då nya ideligen begås.

Det andra är proportionerna. Det finns öppna sidor på nätet där svenska tjejer hängs ut som ”orrar och svenska horor” och det är uppenbart för varje läskunnig människa att inse att det inte är svenska killar/män som håller i dessa sidor. Unga tjejer kan inte längre gå på konserter eller festivaler utan att få utstå grova sexuella övergrepp eller till och med våldtäkt. Något har hänt med vårt Sverige och ingen #MeToo-kampanj i världen kommer att råda bot på detta. De enda som kommer att avsexualiseras än mer är de svenska killarna/männen. För allvarligt talat. Tror någon på att den nya samtyckeslagen kommer att ha någon som helst effekt på de verkliga övergreppen?

Ett kvinnoförakt så djupt rotat att det avspeglar sig i samhällets alla yttringar, i kulturen, religionen, traditionen och i lagarna. Att öppna portarna för män som i årtusenden fostrats på detta vis är och förblir förenat med livsfara för de kvinnor som ej följer samma lagar. Det är inte svårt att förstå varför just svenska kvinnor ses som lovligt villebråd jämfört med deras egna kvinnor som fogar sig.

Svenska kvinnor har blivit som får instängda i en fårhage. I all sin naiva flockmentalitet tror de sig vara trygga inne i hagen. Vad de ej förstått är att självaste fåraherden släppt in rovdjur i hagen. Trygghetens dagar är förbi gott folk och det är upp till oss att råda bot på vansinnet!

När kvinnor gruppvåldtas och skändas sitter dessa skenheliga feministjävlar på sina höga hästar och ondgör sig över ”sliskiga svenska män”. Jag vill fråga er vad ni helst väljer… att gruppvåldtas, misshandlas och systematiskt förnedras av ett gäng invandrarmän eller få ett icke godkänt nyp i rumpan av en kollega på firmafesten? Jag kan garantera att med en gnutta jävlaranamma så kan man med enkelhet skaka av sig en överförfriskad svensk kåtbock. Det är betydligt svårare att som kvinna freda sig från ett gäng främlingar med våldtäktsplaner. Om inte omöjligt.

Nu är 2018 här och jag manar till ett verkligt uppror till den svenska kvinnans försvar!

Det är nog nu. Ta ert ansvar som bröder, kusiner, fäder, pojkvänner, makar, mor-/farfäder och visa att ni inte längre tänker gå med på dessa övergrepp. Visa att ni värnar den nordiska kvinnan.

Avslutningsvis vill jag passa på att önska livet ur tandlösa uppror som #MeToo, samtyckeslagar, tjejfestivaler, ljusmanifestationer mot kvinnovåld och annat trams. Och till alla er, feminister, godtrogna naiva idioter, folkförrädare och korrupta politiker som backar upp eller på ett eller annat sätt understödjer massinvandringen vill jag säga en sak; karma.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

16
Lämna en kommentar

Please Login to comment
11 Comment threads
5 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
VeraTobias LindbergLeifMonkanRokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
b¤d
Medlem

Bra skrivet Paulina.
Det vore bra om lyktskenet föll på förövarna. Och inte på något hopkok av fantasi.
20 färska lingon.

Anders Jonsson
Medlem

Suveränt skrivet Paulina.

Går knappast att bättre beskriva MeToo-kampanjen än du just har gjort.

Vill bara kommentera ditt sista ord:

– Karma!

Det kommer att bli en sjuhelvetes karma!

Hell seger!

Christian Hamilton
Medlem

Paulina, du skjuter mitt i prick utan att darra på handen, som vanligt.

Det är ytterst viktigt att kvinnoröster hörs högt och tydligt fördömande denna könssplittringspolitik som är ett av liberalmarxisternas vapen för att riva ner samhället. Målet för våra fiender är att skapa en befolkning som är rädd för sin egen skugga, en befolkning av osäkra män och hysteriska kvinnor.

Ni kvinnor som har börjat förstå lite av den verklighet vi lever i, sök er till Motståndsrörelsen. Inom vår rörelse finns de riktiga, starka och intelligenta kvinnorna, de som vågar stå för sin sak och inte är konflikträdda.

Lennart
Medlem

Det är här, och endast här, jag läser dessa friska krönikor.
Bra Paulina, tänk vad kul om några av de politiskt korrekta krönikörer, eller SVT för den delen, gavs tillfälle att svara, men då får man sätta en pistol mot huvudet på dom…

Henke Himmlär
Medlem

Ja. Samtidigt, även en svensk, nykter eller ej, som antastar min dotter kommer att bli knivhuggen i ansiktet! Här tolereras inga nyp i rumpan! :-) Det kanske kostar en vända på Kumla, men det är det värt för att göra en ”gris” blind.

Karl-Путин A
Medlem

Nu skiftar du fokus lite grann, men du ska få ett bra tips; ett välriktat karateslag mot struphuvudet på äcklet och du kan gå därifrån utan att ta omvägen via Kumla.

https://www.youtube.com/watch?v=0nJsti-ZzXI

Henke Himmlär
Medlem

Vad ”förvånad” jag blev nu att just du av alla skulle haka upp dig. :-)

PS. Jag e inge bra på karate!

Karl-Путин A
Medlem

Övning ger färdighet – lycka till :)

Ramón Mercader
Medlem

Vore det inte rimligare att om en svensk i ungefär samma ålder som din dotter gjorde så mot din dotter fick en örfil av henne som tillrättavisning och denne svensk i ungefär samma ålder efter att ha mottagit en örfil av din dotter bad om ursäkt om ett mycket olämpligt beteende och sedan lämnade henne ifred?

En rasfrämling kan dock vara mycket farligt för henne att ge en sådan tillrättavisning och då vore en riktig praktisk lynchning av honom lämpligt.

Henke Himmlär
Medlem

Du vill inte att jag gör något alltså?

Läs vad Paulina skriver:

”Det är nog nu. Ta ert ansvar som bröder, kusiner, fäder, pojkvänner, makar, mor-/farfäder och visa att ni inte längre tänker gå med på dessa övergrepp. Visa att ni värnar den nordiska kvinnan.”

Så exakt varför anser du och de jävla judar som röstar upp din kommentar att svenska kvinnor ska behöva försvara sig själva utan att få hjälp av sina manliga släktingar? Va?

Nej, det ska huggas i ”grisens” båda ögon!!! En örfil och grisen kommer bara hånskratta och fortsätta grisa med sina grisiga polare.

Jonas
Medlem

Väl skrivet. Helt sjukt denna dubbelmoral. Visserligen är det äckligt med alla ”tafs-gubbar” som verkar finnas där ute i alla brancher och samhällspositioner, men helt sjukt att det får mer uppmärksamhet än regelrätta gruppvåldtäkter med rasistiska (anti-vita) förtecken. Men radikalfeministerna är bra på att förminska och relativisera; ”det är inte utlänningar som våldtar, det är män”. Och på nått sätt är det mycket värre att män tar ut färre pappadagar än kvinnor och att svenska män tittar på porr än att kurder puttar ut sina döttrar från balkongen och att somalier omskär sina döttrar. (Visserligen inget svenskt problem och jag… Läs mer »

Rokviken
Medlem

Mycket träffsäkert, Paulina. Nordiska starka män och kvinnor behövs mer än någonsin nu. Och för mig är NMR det rätta.

Monkan
Medlem

Å våldtäktsmännen frågar om dom får lov att våldta????Samtyckeslag en sån jävla skitlag

Leif
Medlem

Fantastiskt bra artikel Paulina! Väl genomtänkt, utmärkt formulerad och med ett brinnande patos. Sprid den vidare!

Tobias Lindberg
Redaktör

Ännu en mycket bra text av dig Paulina!

Vera
Medlem

en underbar artikel. dessutom med humor och rappa svar till frivola anmärkningar kommer man långt – och om man håller sig till nationalsocialistiska män så är man fri i från demokratisk dekadens. ett bra skydd sagt till de unga.