Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Offentlig flygbladsutdelning i Karlshamn

Lördagen den 8/8-2015 samlades medlemmar från Näste 3 i Karlshamn för att hålla en offentlig flygbladsutdelning. Under ett par timmars tid spred man det nationalsocialistiska budskapet och uppmanade Karlshamnsborna till organiserad frihetskamp mot det folkfientliga systemet. Efter ett tag dök polismakten upp då några personer som inte gillar yttrandefriheten ringt in och klagat på att […]

Läkemedel påverkar livet i havet

MILJÖ. Ämnen som är vanligt förekommande i smärtstillande läkemedel har en direkt inverkan på livet i havet och påverkar till och med hur olika arter samverkar.

Judisk agenda i Israel och Sverige

OLIKA AGENDOR. Sverige och Israel är i grunden mycket olika länder.

Kvinna knivhuggen i ansiktet av afrikan efter bråk om matlagning

OSLO. En kvinna blev tidigt under lördagsmorgonen knivhuggen i ansiktet av en afrikan i frivilligorganisationen Blå Kors lokaler på Storgatan. Gärningsmannen greps odramatiskt.

Banderolluppsättning i Luleå

Under vecka 32 har flertalet banderoller hängts upp på strategiskt utvalda platser i Luleå. Allt har gått enligt planerna och inga störningsmoment finns alltså att rapportera om. Fler banderoller kommer att tillverkas och hängas upp i Luleå framöver. Kampen går vidare!

Polisen anmäler Svenska motståndsrörelsen till JK

YTTRANDEFRIHET. Ett av motståndsrörelsens flygblad ska nu granskas av Justitiekanslern efter att polisen skickade in propagandan för granskning.

Fler svenskar är less på invandringen enligt undersökning

SVERIGE. Ett marknadsundersökningsföretag har nyligen gjort en undersökning angående hur invånarna i olika länder ställer sig till invandringen. Enligt undersökningen så har missnöjet mot invandringen ökat med tio procent.

Polisen skyddar “flyktingar” från arga svenskar

VÄSTERÅS. Efter knivdådet, där två svarta män mördade en mor och hennes son inne på Ikea, väljer nu polisen att beskydda asylboenden i regionen eftersom man är rädd att invånare ska ta lagen i egna händer.

Filmvisning i Stockholm

Fredagen den 7/8 tittade aktivister ur Kampgrupp 1 på filmen “Hans Westmar. Einer von vielen. Ein deutsches Schicksal aus dem Jahre 1929” (Hans Westmar. En av många. Ett tyskt öde från året 1929). Filmen är baserad på kämpen och martyren Horst Wessels liv.

Film från nedbrunnet zigenarläger

INRIKES. Den åttonde augusti brann ett zigenarläger i Göteborg ner till grunden. Polisen misstänker att branden var anlagd.

Klistermärkesuppsättning i Åmål

Tidigt på söndagsmorgonen 9/8 sattes det upp ett hundratal klistermärken runt om i Åmål.

Propagandatillverkning i Stockholm

Lördagen den 8/8 passade aktivister från Kampgrupp 1 på att tillverka propaganda i form av flygblad. Över tusen flygblad skrevs ut och skars till för framtida bruk.

Slaget är förlorat

SD-KAMPANJ. Sabotage mot SD:s reklam i tunnelbanan har fått motsatt effekt.

Studiecirkel i Södertälje

Under torsdagskvällen den 6/8 samlades aktivister och medlemmar från Kampgrupp 3 för att läsa och sedan diskutera innehållet i Budkavlen del 2.

Flygbladsutdelning norr om Kungälv

Lite fler än 100 flygblad delades ut lördagen 8/8 mellan Kungälv och Västerlanda i Näste 2. Aktiviteten flöt på bra och avslutades med grillning över öppen eld.