Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Ekot anonymiserar dömda maffiamän i Södertäljenätverket

En vanlig förklaring till varför media väljer att anonymisera grova brottslingar är att de ännu inte dömts i rättegång.

Präster i Svenska Kyrkan: ”Vi är också pissluder!”

Igår rapporterade Fria Tider att två präster i Svenska Kyrkan tillsammans med en pastor i Svenska Missionskyrkan startat en ny kampanj på Twitter. Kampanjen går ut på att kalla sig själv för ”pissluder”.

Offentlig flygbladsutdelning i Skellefteå

Lördagen 28/7 samlades aktivister för en offentlig flygbladsutdelning i centrala Skellefteå. I det varma vädret delades det ut ungefär tvåhundra flygblad under en och en halv timme.

Tysk rodderska utesluten från OS – pojkvän hade “fel” åsikter

Inom den demokratiska samhällsordningen behöver man inte längre ha ”fel” åsikter för att inte få utöva idrott. Det räcker med att känna någon som har det. Denna erfarenhet gör en tysk rodderska som nu tvingas hoppa av OS på grund av hennes pojkväns åsikter.

Motståndsrörelsen går framåt – inte bara i Bollnäs

   Här kommer månadens summering av Motståndsrörelsens arbete under juli. Simon Lindberg berättar om delar av den aktivism som Organisationen genomfört.

Bolivia bojkottar Coca Cola

Bolivias regering har annonserat att man kommer bojkotta Coca Cola. Detta kommer ske vid slutet av Maya-kalenderns nuvarande cykel. Det är inte världen som kommer att gå under utan den kapitaliska världsordningen, menar man.