Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Judisk journalist: ”Vi har så mycket kontroll att det nästan är obscent”

Elad Nehorai skriver i en bloggartikel på The Times of Israel att judarna har oerhört mycket över media, filmbolagen och politiken i USA.

Svenska Filminstitutet ska tvinga fram “jämställdhet”

Svenska Filminstitutets vd, Anna Serner, lanserar nu en hårdsatsning för att tvinga fram “jämställdhet” inom svensk filmproduktion. Vid årsskiftet kommer nämligen ett nytt filmavtal, som höjer de redan höga kraven på en “jämställd filmproduktion”, att börja gälla. Metoderna som nu ska användas för att konstruera jämställdhet är många. Bland annat startas ett mentorsprogram för kvinnliga […]

Veckorapport Helsingborg

Under den gångna veckan har Helsingborgs kampgrupp gjort ett besök i Kulla-Gunnarstorp Naturreservat och genomfört en enklare vandring samt dokumenterat den skadegörelse där som Nordfront tidigare rapporterat om.  Aktivisterna har även vandrat i Hovs Hallar. En flygbladsutdelning och klistermärkesuppsättning har gjorts i området Ättekulla, som ligger i södra delen av Helsingborgs stad.    

Massiv ökning av björnjakt

Länsstyrelsen har idag tagit ett beslut om licensjakt på 90 björnar i Norrbottens län.

En konfetti av propaganda

Simon Lindberg skriver om den gångna månadens kamparbete runt om i landet. Vem har gjort vad och hur har Motståndsrörelsen gått framåt i juni?

Säkerhetspolis gjorde upp med ”avhoppare” i Norge

Norska säkerhetspolisen fick  en icke-existerande medlem i Norska motståndsrörelsen att i media gå ut som f.d. medlem och ta avstånd från organisationen.

Aktiv helg i Norrland

Fredag den 29 juni samlades medlemmar och sympatisörer till Motståndsrörelsen i Sundsvall för att dela ut flygblad och sätta upp klistermärken. Under aktionen delade man ut kampanjflygblad och satte upp klistermärken i Södermalm. En diskussion fördes också med en äldre kvinna som till viss del förstod kritiken av massinvandringen. Diskussionen fördes på ett hövligt sätt […]