Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

SVT använde ordet massinvandring men ångrade sig

Svenska medier förnekar vanligtvis att det förekommer en massinvandring till Sverige. Nyligen talade dock SVT i en artikel om en massinvandring av arbetande svenskar till Norge. 

Arkeologiskt fynd med koppling till Eddan

500-talsfynd visar Odens offer.

Aktivism Bromölla

Det har delats ut några hundra flygblad och även satts upp en hel del klistermärken i orterna Råby, Håkanryd, Grödby och Gualöv, samtliga i Bromölla kommun. Inga problem uppstod vid något av tillfällena.

Idealisten Anthony Hancock är död

Den brittiske förläggaren Anthony Hancock avled nyligen i sviterna av en stroke. Hancock var en nyckelperson inom den brittiska nationella rörelsen, men har betytt mycket för hela Europa, liksom för Sverige.

Svenskarna alltmer skeptiska till makteliten

Tidigare har Nordfront rapporterat om att svenskarnas förtroende för journalister minskar. Den årligt återkommande SOM-undersökningen från Göteborgs universitet visar även att svenskarnas förtroende för banker och storföretag minskar. Förtroendet för kungahuset och Riksbanken har också minskat.

Klistermärken Luleå

De senaste veckorna har kamparbetet fortsatt i Luleå. Återigen har klistermärken använts för att sprida Organisationens budskap. Mellan 100 och 150 klistermärken har satts upp på strategiska platser. Allt har gått bra. 

Hund hämnades på våldtäktsman

Irlands värsta sexförbrytare, Kristoff Alauya, är dömd för det omtalade sexmordet på Gracie Moore och misstänkt för en rad andra våldtäkter. I fängelset gjorde Alauya misstaget att sparka på och försöka strypa en schäfer.

Varför välja kampens väg?

Varför väljer folk att ansluta sig till Motståndsrörelsen och kämpa trots att de är medvetna om alla risker och umbäranden det kan innebära? Följande artikel är en del av det föredrag som Simon Lindberg höll på Svenska motståndsrörelsens aktivistdagar tidigare i år.